Restaurant Goya, Hoogvliet,

Restaurant Goya
Restaurant Goya
Restaurant Goya
Restaurant Goya

Onbeperkt sushi eten in Hoogvliet? Dat kan vanaf nu bij Sushi & Grill Restaurant Goya op het Rijkeeplein. Dagelijks geopend voor lunch (zondag geen lunch), diner en sushi afhalen.

Sushi is in de afgelopen jaren razendpopulair geworden. De hapjes van sushi-rijst, nori (zeewier blad) en rauwe vis worden in verschillende vormen gemaakt, zoals maki (rolletje), Nigiri (bolletje rijst belegd met stukje vis) en temaki (puntzakje van nori met rijst en vis).

Restaurant Goya in Hoogvliet heeft Japanse sushi koks in huis om voor u de lekkerste sushi en andere Japanse specialiteiten te bereiden. Naast sushi is er veel keus uit andere gerechten zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes. Dankzij het All you can eat concept kunt u onbeperkt kiezen uit al onze gerechten.

Wist u dat u rondom (en onder) restaurant Goya gratis kunt parkeren? Direct onder ons restaurant bevindt zich de gratis parkeergarage.
Daarnaast zijn er rondom het restaurant op straat ook voldoende gratis parkeerplaatsen.

Omgeving

Hoogvliet is een gebied van de gemeente Rotterdam. In Hoogvliet wonen 34.000 inwoners verdeeld over acht buurten: Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en het Centrum/Middengebied, Westpunt, Nieuw Engeland/Digna Johannapolder, Oudeland en Tussenwater. In het Middengebied bevindt zich winkelcentrum de Binnenban. Op donderdag vindt de weekmarkt plaats op de parkeerplaats aan de westzijde van het winkelcentrum. Verder zijn in de woonwijken enkele kleine winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen.

In en rond Rotterdam kunt u heerlijk wandelen, fietsen, hardlopen, varen, skaten en skeeleren. Met de wandelnetwerken kunt u zelf uw wandelroute uitstippelen. In veel gebieden zijn ook routes uitgezet, zodat u niet zelf uw route hoeft te bedenken.

Bezienswaardigheden
Oude Dorpskerk
Arboretum Hoogvliet

In de omgeving van Restaurant Goya

De faciliteiten van Restaurant Goya

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: