Restaurant Irodion, Capelle aan den IJssel,

Restaurant Irodion
Restaurant Irodion
Restaurant Irodion
Restaurant Irodion

Irodion is een gezellig Grieks specialiteitenrestaurant in winkelcentrum. De Terp in Capelle aan den IJssel bij Rotterdam. Eigenaren Kostas en Wicky Christodoulou serveren hier sinds 2008 de authentieke Griekse keuken in een modern jasje, gepresenteerd op smaakvol servies en gecombineerd met goede Griekse wijnen.

Anders dan anders
Irodion is anders dan anders. We onderscheiden ons door het gebruik van verse producten van de allerbeste kwaliteit en door onze unieke wijnkaart met Griekse wijnen. Daarnaast staat Irodion bekend om zijn fijne sfeer en de hartelijke Griekse bediening. In de zomer kunt u genieten van ons mooi aangelegde en van bloemen en planten voorziene terras.

Beste Griekse Restaurant
Met onze aanpak behaalden we in 2009 een vijfde plaats bij de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad Rotterdam en werden we uitgeroepen tot Beste Griekse Restaurant van Nederland in 2014 en 2016.

Moderne look, warme sfeer
Irodion is in het najaar van 2017 helemaal verbouwd en opnieuw ingericht en heeft een moderne look gekregen, gecombineerd met de warme sfeer van Griekenland. Het oude Griekenland en Athene en zijn gastronomie zijn de uitgangspunten geweest bij de inrichting.

Zo ziet u elementen uit de oude buurten van Athene, zoals fragmenten van muurschilderingen uit de straten rondom het Monastiráki-plein. Stenen en houten elementen, hangende kleipotten, kanten details, meanders in de gangen en de prachtige verlichting geven het warme en gezellige restaurant een mediterrane sfeer. De nieuwe voorgevel is gebaseerd op oude Griekse bouwconstructies en geeft door de grote raampartijen veel licht in het restaurant.

Welkom bij Irodion, Kalos irthate sto Irodion, Καλ?ς ?ρθατε στο Ηρ?δειο,

Kostas en Wicky & team Irodion.

Openingstijden
Maandag: 17.00 - 22.00 uur
Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
Woensdag: 17.00 - 22.00 uur
Donderdag: 17.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 17.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 17.00 - 22.00 uur
Zondag: 17.00 - 22.00 uur

Bereikbaarheid
Irodion is gelegen op de eerste verdieping van winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel. Gratis parkeren (blauwe zone) zowel in de parkeergarage van De Terp als erbuiten. Metrolijn C (eindpunt De Terp) stopt voor de deur.

Irodion is een rolstoeltoegankelijk restaurant.

Omgeving

Capelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel.
In Capelle aan den IJssel bevindt zich het kleinste museum van Nederland: het Dief- en duifhuis. Dit gebouwtje diende als gevangenis van het Slot Capelle. De Historische Vereniging Capelle aan den IJssel organiseert daarnaast exposities in het Historisch Museum Capelle, gevestigd in het Stoomgemaal J.A. Beijerinck aan de Bermweg. In het vrij toegankelijke deel van het gemeentehuis is tot slot een wisselende expositie te zien, vaak van lokale kunstenaars.

 

In de omgeving van Restaurant Irodion

De faciliteiten van Restaurant Irodion

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: