Camping Meerwijck, Kropswolde,

Camping Meerwijck
Camping Meerwijck
Camping Meerwijck

Kampeerterrein-jachthaven Meerwijck is de ultieme plek voor een rustige gezinsvakantie. Op de ruim opgezette camping voelt u zich vanaf de eerste minuut thuis. Of u nu een plek aan het water of op het veld kiest. Het zandstrand ligt direct aan de camping en is een absolute meerwaarde. In de nabije omgeving zijn er veel mogelijkheden tot sportieve activiteiten.

Zwembaden op camping Meerwijck
Camping Meerwijck beschikt over een verwarmd binnenzwembad. Ook is er een apart peuterbadje. Wilt u rust en ruimte om wat baantjes te kunnen trekken? De camping komt ook aan die wens tegemoet. Er is hier een aparte tijd voor gereserveerd.

Voorzieningen op camping Meerwijck
Kinderen van basisschoolleeftijd zullen zich op deze camping geen moment vervelen. Het bos met speelweiden staat garant voor urenland speelplezier. Gezellig klimmen, klauteren en schommelen met nieuwe vriendjes. Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, maar ook voor volwassenen. Voor het huren van fietsen kunt u ook bij de camping terecht.

Restaurants op camping Meerwijck
Het echte vakantiegevoel proeft u bij het strandpaviljoen. Terwijl u uitkijkt op de heldere lucht en het blauwe water, probeert u een keuze te maken uit de vele lekkernijen die het paviljoen op de kaart heeft staan. Bij kantine De Uitwijck haalt u een ijsje of snack tussendoor. Ook is er altijd wel iemand om mee te biljaren, klaverjassen, of voetbalwedstrijden mee te bekijken.

Omgeving
In de omgeving van Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is het prachtig wandelen en fietsen. Het ene moment rijdt u met de fiets door de uitgestrekte weilanden en polder en de "grote" stad Groningen, het andere moment door de schaduwrijke bossen en kleine toeristische brinkdorpjes. De natuur van Groningen en Drenthe is zo afwisselend dat u dit nog beter kunt ontdekken met de fiets of ter voet.

Wandelroutes
Pieterpad
Het Pieterpad is de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. De route voert u van Pieterburen aan de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van omstreeks 492 kilometer. De Hondsrugis gelegen langs deze route, ongeveer halverwege tussen Groningen en Rolde. Vanuit Meerwijck wordt dit deel van de route vaak gelopen.

Knapzakroute
Wandelen langs de meest bijzondere plekken in Drenthe? U wandelt langs kleine beekjes, langs kronkelende bospaden, over heidevelden en vervolgens over een eeuwenoud kerkpad. Metde knapzak route komt u er!

In de omgeving van Camping Meerwijck

De faciliteiten van Camping Meerwijck