Pier16, Nagele,

Pier16
Pier16
Pier16
Pier16

Pier16, (voorheen restaurant Schokkerhaven) is het stoere restaurant met het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer en is het hele jaar door en onder alle barre weersomstandigheden geopend. Pier16 serveert rustieke gerechten die gemaakt zijn van producten uit onze directe omgeving. Eerlijk en vers. Daarnaast willen wij graag iedere gast een goed kopje koffie, lunch, borrel en een betaalbaar diner serveren en natuurlijk een ontzettend gezellige avond bezorgen. Pier16 is dé ideale plek met hoofdletter P, om aan te meren voor een diner aan het strand, een bruiloft aan het strand, een vergadering, high tea, een bedrijfsuitje of een verjaardagsfeest. Bij ons staat Puur, Passie en Persoonlijk centraal in alles wat we doen! Weten waarom?

PIER – PUUR
Wij gebruiken dagverse en eerlijke producten. Veelal vers geplukt of geoogst uit de Flevolandse klei.

PIER – PASSIE
Onze gerechten worden met liefde bereid. En zoals men zegt; liefde gaat door de maag. Ook bij Pier!

PIER – PERSOONLIJK
Een gast moet zich gast voelen en zich vooral thuis voelen. Goed eten in een ontspannen sfeer.

En dat noemen wij Pierewaaien!

Ons restaurant is door ligging in het midden van het land, in de provincie Flevoland, makkelijk bereikbaar vanaf de Randstand of vanuit noord –en midden Nederland. Ons restaurant ligt 4km vanaf de A6 en heeft een eigen en gratis parkeerterrein. Uiteraard kun je bij ons even pierewaaien over het strand en zijn we ook het ideale start-eind-of rustpunt tijdens een wandel-, fiets-, auto- of motortocht. Pier16 biedt net dat beetje meer.

Als een ware verrassing ligt in het Flevolandse Nagele een parel verscholen, een restaurant aan het Ketelmeer met de naam Pier16.

Omgeving

Nagele is een dorp in de Noordoostpolder ten zuiden van Emmeloord.Nagele ligt bij de provinciale wegen de N352, de N716 en de N713. Het ligt ook vlak bij de A6.
In de omgeving van het dorp liggen verschillende natuurgebieden die je in Nagele kunt ontdekken. Het dorp ligt niet ver ten zuiden van Emmeloord, waardoor je een bezoek aan deze plaats gemakkelijk kunt combineren met een lange fietstocht door de omgeving. Nagele ligt aan het Ketelmeer, waar je volop kunt genieten van verschillende watersporten! Er valt dus voor iedereen wel iets te beleven in de omgeving van het dorp Nagele!

Foto´s van Pier16

In de omgeving van Pier16

De faciliteiten van Pier16

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: