Restaurant het Achterhuis, Urk,

Restaurant het Achterhuis
Restaurant het Achterhuis
Restaurant het Achterhuis
Restaurant het Achterhuis

Ons restaurant ‘Het Achterhuis’ is gelegen in het Urker havengebied met een geweldig panorama over het oude dorp en IJsselmeer. Prachtige vergezichten, zonsondergangen en altijd bedrijvigheid in het havengebied. Wilt u genieten van onze veel geprezen keuken, goede en snelle bediening met daarbij een uitzicht dat werkelijk adembenemend is? We heten u graag welkom in ons prachtige bedrijf op Urk!

Met onze goede keuken, vlotte bediening en het unieke uitzicht zijn wij wijd en zijd bekend geworden. Of het nu gaat om een snelle zakenlunch of een intiem diner, bij ons moet u zijn. Wij hebben een regelmatig wisselende specials en bieden voor ieder wat wils. Komt u eens langs om het zelf te ervaren. Wij ontvangen u graag.

Het Achterhuis is maandag t.m. zaterdag geopend vanaf 11.00 uur en zondags vanaf 14.00 uur.

Uitzonderingen daargelaten. In overleg eventueel eerder.

Omgeving

Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp. Een voormalig eiland. Een pittoresk dorp waar nog steeds dat eilandgevoel kan worden beleefd.

Nostalgische dorpskern
Verrassende doorkijkjes, knusse pleintjes, karakteristieke geveltekens en de vele sierlijke decoraties met ankers en scheepjes. De kleine monumentale huisjes, gesitueerd in een doolhof van steegjes, lijken steun bij elkaar te zoeken. Op de traditioneel groen-witte hekjes hingen vroeger de netten te drogen, over de smalle klinkerstraatjes wapperde het wasgoed.

Ga mee op Ginkiestocht
De oude dorpskern van Urk is zonder enige planmatige opzet gebouwd. Ontdek Urk in deze wirwar van straatjes. Ontdek de geschiedenis, de bezienswaardigheden, de activiteiten, de natuur en de omgeving. Een gids brengt u met een Gienkiestocht (stegentocht) op de mooiste plekjes.

Wees welkom op Urk!
Voor uw familie-, bedrijfs- of verenigingsuitje is er meer te beleven op Urk. Bij Tourist Info Urk kunt u diverse rondleidingen, arrangementen en workshops boeken. Dan weet u zeker dat u al het moois van Urk zult zien en ervaren.

 

In de omgeving van Restaurant het Achterhuis

De faciliteiten van Restaurant het Achterhuis

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: