Het Vegetarisch Restaurant, Lelystad,

Het Vegetarisch Restaurant
Het Vegetarisch Restaurant
Het Vegetarisch Restaurant
Het Vegetarisch Restaurant

Welkom op de website van Het Vegetarisch Restaurant in Lelystad. We zijn een gezellig restaurant in Lelystad waar u lekker kunt eten en hier een plezierige herinnering aan over kan houden. Wij hebben voor u een gevarieerde kaart en bieden u drie dagelijks wisselende menu’s.

Openingstijden
Keuken dagelijks geopend van:
12.00 – 14.00 uur – 17.30 – 20.30 uur
op maandag gesloten

Omgeving

Lelystad heeft een drietal parken aan de rand van de stad: het Zuigerplasbos, Overijsselse hout en Gelderse hout. Verder ligt Lelystad aan het IJsselmeer en kun je ook nog lekker over het water uitkijken, bij de waterkant zijn ook de bataviawerf, Bataviastad en de Bataviahaven te bezichtigen.

Wil je cultureel genieten dan ben je in Lelystad op de juiste plaats. Er is veel te beleven voor volwassenen maar ook de jongeren onder ons die kunnen zich prima vermaken ga bijvoorbeeld naar één van de 3 musea, of ga lekker genieten bij één van de mooie attracties die Lelystad te bieden heeft. Je kan natuurlijk ook een lekker filmpje pakken in de bioscoop.

Zin om lekker te winkelen? Dan zit je in Lelystad wel goed, het centrum is uitgebreid genoeg om goed te winkelen. Er zijn winkelstraten en passages aanwezig om je te vermaken. Verder is er in Lelystad nog shoppingcenter Bataviastad outlet, dit is ook zeker de moeite waard om even lekker (outlet) te winkelen.

In de omgeving van Het Vegetarisch Restaurant

De faciliteiten van Het Vegetarisch Restaurant

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: