Woonboot Sweltsje, Earnewâld,

Woonboot Sweltsje
Woonboot Sweltsje
Woonboot Sweltsje
Woonboot Sweltsje

Woonboot “Sweltsje” is gesitueerd in het mooiste stukje natuurgebied van Friesland (de “Oude Venen”). De woonboot is nieuw en voorzien van alle luxe. Een eigen insteekhaventje, een tuin met picknicktafel en slaapplaatsen voor 6 personen! De woonboot heeft een eigen aanlegsteiger en insteekhaven waar u één of meerdere boten kunt aanmeren. U kunt in de directe omgeving een boot huren. Een grote tuin (gras, goed onderhouden), met grote stenen barbecue hoort bij de woonboot.

Omgeving
De omgeving van deze woonboot in Friesland is ongelooflijk mooi. De ligging van de woonboot is geheel vrij, waarmee uw privacy gewaarborgd is. Vanaf deze plek midden in Friesland, kunt u prachtige tochten maken per boot of fiets. Verder is het een perfecte vislocatie. Een echte aanrader!!
Woonboot “Sweltsje” is gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen (De Oude Venen) bij Earnewâld (Eernewoude). Het nationaal park heeft een oppervlakte van bijna 4.000 ha. Het is een natuurgebied met een rijke historie, een gebied ook van internationale betekenis. Het landschap is zeer afwisselend en bestaat uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. De landschappelijke variatie zorgt voor een enorme rijkdom aan planten en dieren. Zo komen er in De Alde Feanen circa 450 soorten planten voor en broeden er ruim 100 soorten vogels.
Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland en Culturele Hoofdstad 2018, ligt op 11 km afstand, de watersportstad Sneek (ook bekend om de Sneekweek) op ca. 20 km. Op vaarafstand ligt het gezellige dorp Grou, waar zich een aantal verrassend goede restaurants bevinden.

 

In de omgeving van Woonboot Sweltsje

De faciliteiten van Woonboot Sweltsje

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: