Wiid vakantiehuis, Eernewoude,

Wiid vakantiehuis
Wiid vakantiehuis
Wiid vakantiehuis
Wiid vakantiehuis

Op Buitenplaats It Wiid, direct naast Camping It Wiid, verhuren wij 8-persoons (Wiid) vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen liggen allen direct aan het water en de meeste hebben een eigen aanlegsteiger. Via het park vaar je zo het open water op. De woningen aan de buitenrand hebben een prachtig uitzicht. Alle woningen hebben gratis WIFI.

Begane grond:
Gezellige woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het terras en een aparte slaapkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, aparte douche, bad. Apart toilet.

Eerste verdieping:
Twee slaapkamers met ieder 3 x 1-persoons bedden. Douche en toilet.

Bent u een fervent hengelsporter? Dan zijn de Wiid vakantiehuizen met een vrije ligging aan het water en aanlegmogelijkheid voor een boot iets voor u. Uiteraard kunt u op Buitenplaats It Wiid ook kano’s, motorboten, zeilboten en zelfs luxe sloepen huren. Neem een picknickmand mee en u bent verzekerd van een heerlijke vakantiedag op het water! Verder zijn er fietsen en E-bikes te huur. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje!

Omgeving
Uw vakantieverblijf, Camping en Buitenplaats It Wiid, liggen in het hart van Friesland. Mogelijkheden te over om wat meer van Friesland te zien dan alleen de beroemde meren. Wat dacht u van een dagje naar de Waddeneilanden of gezellig winkelen in een van de fraaie Friese steden.

Leeuwarden is het start- en eindpunt van de beroemde Friese Elfstedentocht! Een stad met een stadhouderlijk verleden, met honderden monumenten die aan die tijd herinneren en een winkelhart met veel bijzondere winkeltjes en gezellige horeca. Midden in de stad vindt u de merkwaardige Oldehove. In de zomermaanden kunt u de Oldehove beklimmen, wat beloond wordt met een adembenemend uitzicht over de stad en het Friese land, tot en met de Wadden! Verder was de stad Culturele Hoofdstad 2018. Voor dit jaar werden er vele activiteiten georganiseerd en is de stad echt opgeknapt. Leeuwarden is zeker een bezoek waard!

In de omgeving van Wiid vakantiehuis

De faciliteiten van Wiid vakantiehuis