Restaurant Catalunia, Apeldoorn,

Catalunia
Catulunia
Catulunia
Catulunia

Restaurant Catalunia serveert u de lekkerste tapas van heel Gelderland. Het tapasrestaurant wat zich in Apeldoorn bevindt, is de perfecte plek om uit eten te gaan. U kunt verder bij ons voor al uw feesten, partijen, bedrijfspresentaties of recepties terecht. Voor elk evenement kunt u bij ons terecht. Onze heerlijke gerechten geven uw avond een extra Spaans tintje terwijl u geniet van onze originele tapasrecepten.
Uit eten is nog nooit zo leuk geweest. De ambiance en sfeer van ons restaurant geven u het gevoel dat aan de Spaanse kust zit. Ons diner bestaat naast tapasgerechten ook uit andere heerlijke Spaanse gerechten. Dus kijk gerust verder op onze website en laat u verrassen.

Behalve op dinsdag, is restaurant Catalunia dagelijks geopend vanaf 17:00 uur. Op de meeste feestdagen is restaurant Catalunia geopend. Als u wilt reserveren kan dit telefonisch of per mail. Vanaf 14:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Omgeving

In Apeldoorn ben je omringd door al het groen van de Veluwe, maar ook door het stadse. Ontdek eigentijdse kunst en cultuur, een breed winkelaanbod en alle topattracties. Ook is Apeldoorn een stad met veel evenementen en uitgaansmogelijkheden.

Winkelen in de Hoofdstraat
De Hoofdstraat is één van de langste winkelstraten van Nederland. De straat begint vanaf het station en eindigt op het Caterplein. In de Hoofdstraat vind je over het algemeen alle grote ketens (zoals Zara, H&M, Jack & Jones, Snipes, Rituals, etc.), maar ook een aantal leuke speciaalzaken.

Shoppen in de zijstraatjes
In het stadshart van Apeldoorn vormen de Van Kinsbergenstraat ('t Proefstraatje), Kapelstraat, Korenstraat, Mariastraat en het Leienplein een mooi winkelgebied. Zoals je de grote ketens vooral in de Hoofdstraat vindt, zijn deze straatjes (en het plein) gevuld met veelal lokale ondernemers. Je vindt er unieke winkels, gezellige terrassen, cafés en verschillende restaurants.

Het Leienplein is gelegen tussen de Korenstraat en de Asselsestraat. Op het Leienplein worden diverse evenementen georganiseerd, zoals livemuziek op o.a. Koningsdag, maar ook de jaarlijkse Mosselparty waarbij je voor een vast bedrag onbeperkt mosselen kunt eten met lekkere bijgerechten. Bij de diverse eetcafés vind je van alles op de kaart, van tapas tot Turkse specialiteiten en daghappen. Daarnaast kan ook de liefhebber van mode, interieur en vinyl zijn hart ophalen op dit centraal gelegen plein.

 

 

Foto´s van Restaurant Catalunia

In de omgeving van Restaurant Catalunia

De faciliteiten van Restaurant Catalunia

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: