Dalvik 4 Wellness, Heel,

Dalvik 4 Wellness
Dalvik 4 Wellness
Dalvik 4 Wellness
Dalvik 4 Wellness

"Dalvik 4 Wellness", villa 3-kamers 100 m2 op 2 verdiepingen. Comfortabel en smaakvol ingericht: hal met aparte WC. Berging. Groot woon-/eetkamer met eettafel en Digitale TV. Uitgang naar het terras. 1 2-pers. kamer met 2 bedden. Open keuken (4-pits kookplaat, afwasmachine, elektrische koffiemachine, combimagnetron). Bad/douche, aparte WC. 2e Verdieping: hal met aparte WC. Berging. 1 2-pers. kamer met 2 bedden. Groot terras. Terrasmeubelen. Mooi uitzicht op het meer. Ter beschikking: sauna. Internet (Internet (WiFi), gratis). Let op: rookvrij huis. Er bevind zich ook een jacuzzi in de woning. Huisdier op aanvraag.

Huis / de residence
Heel 12 km van Roermond: Gelegen op comfortabel vakantiepark "Narvik HomeParc". Direct aan de bosrand, direct aan het meer, direct aan het strand, de straat oversteken. Voor medegebruik: Natuurlijke vijver, openluchtzwembad (15.05.-15.09.). Kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, Internet (WiFi), fietsverhuur. Parkeerplaats bij het huis.

Omgeving

Heel is een van de oudste en grootste kerkdorpen in Nederlands Midden-Limburg en is onderdeel van de gemeente Maasgouw. Heel ligt op enkele kilometers ten zuidwesten van Roermond aan de Maasplassen. De plaats heeft circa 4000 inwoners. Bij Heel horen de buurtschappen Osen en Pol en het gehucht Panheel.

Bezienswaardigheden
Kasteel Heel uit de 17e en 18e eeuw, met aanpalende kloostergebouwen, instituut voor zorg van verstandelijk gehandicapten en neoromaanse kapel uit 1930.
De Sint-Stephanuskerk
Huis Nederhoven (16e eeuw) behoort formeel bij Beegden, maar ligt net over de voormalige gemeentegrens.
Diverse boerderijen, vooral van het type vierkantshoeve. De hoeve Dorpsstraat 29 stamt uit 1735 maar werd na 1900 herbouwd; hoeve Dorpsstraat 31 is 19e-eeuws; Dorpsstraat 83 (Hoeve Bovenhof) heeft wellicht een 18e-eeuwse kern.
Uitspanning Het Witte Paard, aan Dorpsstraat 86, is van 1778.
Huis In den Oranjeboom, aan Dorpsstraat 102, stamt van begin 18e eeuw, was tot 1927 een brouwerij.
Het sluizencomplex met Sluis Heel (1972) en Sluis Linne (1922) bij de voormalige buurtschap Osen.

In de omgeving van Dalvik 4 Wellness

De faciliteiten van Dalvik 4 Wellness