World of Birds , Erica,

WordofBirds
WordofBirds
WordofBirds
WordofBirds

World of Birds is een non-profit organisatie die met behulp van donaties en vrijwilligers het welzijn van uitheemse vogelsoorten zo goed mogelijk maakt. We geven cursus en workshops hoe om te gaan met je vogel en vertellen zo veel mogelijk mensen wat voor bijzondere vogels er zijn. Daarnaast hebben wij een pension zodat vogels tijdens de vakanties goed op gevangen kunnen worden. Als service bieden we opvang aan uitheemse vogels als thuis wonen niet meer gaat. Met meer dan 22 jaar ervaring en ruim 1200 vogels proberen wij onze kennis zoveel mogelijk te delen.

Omgeving

Erica is een dorp in de gemeente Emmen, provincie Drenthe. Het ligt ongeveer tien kilometer zuidelijk van het centrum van de plaats Emmen. De A37 loopt langs dit dorp.

Bezienswaardigheden
Aan de Havenstraat staat een kunstwerk van roestvast staal getiteld De Kanaalgravers. Op deze plaats bevond zich vroeger de inmiddels gedempte haven. De beeldengroep bestaat uit twee kanaalgravers. De onderste werkman geeft zijn schep zand door aan de bovenste en symboliseert zo de wijze waarop destijds de kanalen zijn gegraven.
Korenmolen De Heidebloem staat aan de Verlengde Vaart ZZ en is meestal op zaterdag te bezichtigen.

 

In de omgeving van World of Birds

De faciliteiten van World of Birds