De Flierefluiter, Raalte,

De Flierefluiter
De Flierefluiter
De Flierefluiter
De Flierefluiter

Op het platteland, Raalte, ligt 40.000m2 speelplezier. Binnen: 2 étages vol toestellen+babyparadijs. Buiten: oa trampolinepark, 35 toestellen, kinderboerderij. Alleen binnen kun je je al de hele dag vermaken; zo groot is het. Buiten staat het ook boordevol trampolines, glijbanen en racebanen voor de skelters. Liever natte vingers? Kom dan in de Waterspeeltuin. Daarna kun je op natuurrlijk-onderzoek via het Vlinderpad. Je kleine broertje of zusje is ook welkom: er is een heerlijk zacht Blagenparadijs met soft-speelgoed, een ballenbak en kruip-attracties. Hou je van dieren? Dan mag je uuuurenlang knuffelen en aaien met konijntjes, cavia's, ratjes, geitjes. De Knuffelschuur is binnen dus je hebt geen last van de regen. En buiten hebben we nog een grote kinderboerderij. Ponyrijden doe je hier op een échte pony. Dat is zo leuk aan onze Flierefluiter-boerderij. Schijnt de zon op jouw dag? Neem je zwemspullen dan mee. Want zwemmen (mei t/m augustus) kan in het buitenzwembad.

Omgeving

Raalte ligt in de provincie Overijssel, in het kloppend hart van Salland waar mensen elkaar ontmoeten. Het dorp is niet alleen gastvrij en vriendelijk, maar beschikt ook over een gezellig winkelcentrum. Het is een gemeente die verbindt, met 6 toonaangevende evenementen die landelijke belangstelling trekken zoals Stoppelhaene, Ribs&Blues en de Sallandse Wandelvierdaagse. Geniet je graag van een fijne vakantie op een mooie plek in Nederland? Dan is de keuze voor deze gemeente zeker snel gemaakt.

Raalte is een uitstekend vertrekpunt om het Sallandse beter te leren kennen. Het ligt dan ook op korte afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied kenmerkt zich door uitgestrekte heidevelden en groene bossen. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen en paardrijden. Verder is de Luttenberg met een hoogte van 30 meter ook een aanrader. Juist de natuur in Overijssel maakt het tot een geliefde provincie voor mensen die toe zijn aan vakantie en ontspanning.

Op zo'n 20 minuten afstand van het dorp ligt Hanzestad Deventer. Deze gastvrije stad is een fijne bestemming voor een dagje uit in Salland. Deventer is een van de oudste steden in Nederland en staat bekend om de vele culturele evenementen. Het Dickens Festijn, de boekenmarkt en Deventer op Stelten zijn bijvoorbeeld bekende events. Zelfs voor een dagje winkelen, struinen of lekker eten en drinken is de stad meer dan geschikt. Maak er dan ook een gezellig dagje uit van en ontdek alleen of met je partner de mooiste plekjes van de stad.

In de omgeving van De Flierefluiter

De faciliteiten van De Flierefluiter

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: