Camping Wedderbergen, Wedde,

Camping Wedderbergen
Camping Wedderbergen
Camping Wedderbergen
Camping Wedderbergen

Camping Wedderbergen ligt in Wedde, in de provincie Groningen. De camping beschikt over een verwarmd binnenzwembad met een uitschuifbaar dak. U kunt er ook genieten van recreatieruimte, een bar en een eigen restaurant. De camping ligt op 37 km van Groningen. U kunt op de camping gebruikmaken van gratis WiFi en er is gratis privéparkeergelegenheid.

Alle accommodaties zijn voorzien van een terras, een zithoek en een eethoek. Sommige accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en een dvd-speler. Alle accommodaties beschikken over een keuken met een magnetron en een broodrooster. U hebt ook de beschikking over een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met een douche.

Omgeving

Wedde is een dorp in de provincie Groningen in de gemeente Westerwolde. Het dorp telt 610 inwoners (2010). Het dorp ligt aan de Westerwoldse Aa. Deze is tot het dorp bevaarbaar voor pleziervaart. Beide oevers van de Aa liggen in het Natuurnetwerk Nederland. Hier liggen diverse natuurgebieden. Zo liggen ten noorden van de Hoornderweg de Hoornder meeden. Deze zijn evenals gebieden ten zuiden van deze weg, zoals de Geselberg, in handen van Staatsbosbeheer. Rond het dorp zijn ook nog essen te herkennen. Vanuit de borg in Wedde is heerlijkheid Westerwolde eeuwenlang bestuurd. Wie de Borg in handen had kon zich feitelijk heer van Westerwolde noemen.

Wedde is in maart 2010 uitgeroepen tot Swiebertjedorp, omdat het dorp in veel opzichten lijkt op het dorp in de televisie-serie Swiebertje.

In de omgeving van Camping Wedderbergen

De faciliteiten van Camping Wedderbergen