Hof van Salland , Hellendoorn,

Hof van Salland
Hof van Salland
Hof van Salland
Hof van Salland

Bent u op zoek naar een hotel voor een korte vakantie op een vakantiepark? Hof van Salland biedt hotelaccommodaties voor twee personen, waar u verblijft in een hotel op een vakantiepark in Hellendoorn. De overnachtingsmogelijkheden van een hotel en tegelijkertijd de faciliteiten van een vakantiepark, een ideale combinatie! De Comfort Kamers en Premium Studio’s op Hof van Salland zijn geschikt voor een kort verblijf op een vakantiepark. Verblijf met maximaal twee personen voor één of meerdere nachten, op een datum naar keuze. Geniet van veel luxe en comfort en profiteer van de parkfaciliteiten, waaronder het verwarmde buitenzwembad en de all weather tennisbaan. Voor een korte vakantie is een hotel op vakantiepark Hof van Salland dé ideale bestemming!

U vindt de hotelaccommodaties in het complex bij de entree van het luxe vakantiepark. De eerste verdieping biedt ruimte aan de Comfort Kamers. Op de begane grond vindt u de Premium Studio’s, met als extra’s een eigen terras en compacte kookgelegenheid. Elke ruimte in het hotelcomplex kent een eigen indeling, maar de faciliteiten die u aantreft zijn gelijk. In uw kamer zijn de boxspringbedden netjes opgemaakt en vindt u een handdoekenset per persoon. Geniet van uw flatscreen tv en van gratis wifi. De Premium Studio’s bieden de mogelijkheid uw eigen diner te bereiden. Heeft u geen zin om zelf te koken? Dineren is ook mogelijk bij Restaurant De Hazelaer. De aanvullende ontbijtservice is dagelijks te reserveren; tijden uitsluitend in overleg. De hotelkamers lenen zich uitstekend voor een enkele overnachting of een kort verblijf op een vakantiepark. Geniet van een korte vakantie in dit hotel in Hellendoorn!

Omgeving

Hellendoorn ligt in de provincie Overijssel ten oosten van de Hellendoornse Berg, die deel uitmaakt van de stuwwal Sallandse Heuvelrug. In Hellendoorn wordt jaarlijks op Hemelvaartsdag het popfestival Dauwpop georganiseerd. Dit evenement vindt plaats op een terrein gelegen naast het Avonturenpark Hellendoorn. Naast Dauwpop vinden er op dit terrein ook andere evenementen plaats. Zo waren er in 2005 Dynamo Open Air en in 2009 Nightmare Outdoor en gaven bands als Motörhead, Level 42 en de Simple Minds er een openluchtconcert.

Hellendoorn Rally, sinds 1982.

 

In de omgeving van Hof van Salland

De faciliteiten van Hof van Salland

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: