Restaurant Kriti, Brunssum,

Restaurant Kriti
Restaurant Kriti
Restaurant Kriti
Restaurant Kriti

Bij Kriti kunt u genieten van typisch Griekse traditionele gerechten. Een hapje en een drankje in een gezellige ambiance. Maak een reis door onze griekse keuken met diverse schotels en karakteristieke spijzen. Wij serveren u oude en nieuwe recepten in een sfeervolle en comfortabele omgeving.

Bij restaurant Kriti vindt u altijd de juiste ambiance. Natuurlijk heten wij u welkom met een glaasje ouzo of raki. Op onze menukaart vindt u mezedes (kleine hapjes) en verschillende vis, vlees of vegetarische gerechten. Natuurlijk vele klassieke Griekse gerechten, maar ook specialiteiten, alles wordt bereid met verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland, zodat het aroma en de smaak van deze gerechten zoveel tot hun recht komen.

U kunt alle gerechten van de kaart ook afhalen. Een telefoontje en uw gerecht staat binnen ongeveer 20-25 minuten klaar!

Omgeving

Brunssum is een stad en gemeente in het zuidoosten van Nederlands Limburg. Naast Brunssum, zijn de buurtschappen Rumpen, Treebeek, Bouwberg en De Kling of Onder-Merkelbeek in de gemeente Brunssum opgegaan. Brunssum maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg en ligt in de Oostelijke Mijnstreek. De partnergemeente van Brunssum is het Duitse Alsdorf.

Brunssum is een knusse stad met net geen 30.000 inwoners. Het is ook een stad met alle voorzieningen om lekker te wonen en te leven. Een stad waar jong en oud actief kan zijn en steeds weer nieuwe ontdekkingen kan doen. En een stad waar we samen evenementen organiseren. Met elkaar en voor elkaar. Van cultureel tot actief. Van zwembad tot golfbaan. En van Schutterspark tot de Parade. Voor bezoekers en bewoners van Brunssum is steeds iets te beleven.

Met het 2e grootste koopcentrum van de Parkstadregio heeft Brunssum een mooi en gevarieerd winkelaanbod in huis. De ondernemers in de binnenstad, in winkelcentra de Parel, Rumpen, Brunssum Noord, Treebeek en ook op de weekmarkt zorgen voor voldoende keuze. Parkeren in Brunssum is daarbij gratis, alle tijd om lekker te winkelen in Brunssum dus!

Ook wordt er in Brunssum iedere zaterdag van 08.00 – 14.00 uur een weekmarkt georganiseerd. Deze vindt plaats in de Kerkstraat, in het centrum van Brunssum. Je kunt er terecht voor o.a. vis, olijven, gegrilde hanen, kaas, groenten en fruit en hobbyartikelen.

In de omgeving van Restaurant Kriti

De faciliteiten van Restaurant Kriti

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: