Restaurant De Schoppe , Winterswijk,

Restaurant De Schoppe
Restaurant De Schoppe
Restaurant De Schoppe
Restaurant De Schoppe

Restaurant De Schoppe is gelegen in de omgeving Winterswijk midden in de prachtige natuur van de Achterhoek. Het restaurant biedt u alle mogelijkheden om de innerlijke mens te verwennen. Het eigentijdse restaurant is een gezellige ontmoetingsplaats waar in de winter de sfeervolle openhaard brandt en 's zomers is het genieten van het zonnetje op het terras. Of het nu gaat om een heerlijke kop koffie, lunch of een uitgebreid driegangenmenu bij De Schoppe kunt u het hele jaar terecht.

Bij Restaurant De Schoppe in Winterswijk kunt u het hele jaar terecht om lekker te dineren, lunchen of gewoon een lekker drankje te drinken aan de bar of op het terras. Bar De Schoppe, daar waar in 1968 ons bedrijf begon, is de perfecte plek voor een kopje koffie met taart bij de haard, een biertje of wijntje met bitterbal en de plek om met een schuin oog naar die spannende voetbalwedstrijd op tv te kijken...

Openingstijden
Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Omgeving

Het dorp barst van de bijzondere bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan een museum, laat je betoveren door de natuur, ontdek de steengroeve of struin over de markt. Dit en nog veel meer. Ontdek alle highlights & hotspots van het veelzijdige dorp Winterswijk. Ga fietsend of wandelend op ontdekking en laat je verrassen.

Bekijk de meer dan 300 rijks- en gemeentelijke monumenten in het knusse centrum en het prachtige, bijzonder kleinschalige buitengebied, benoemd tot Nationaal Landschap.

Onthaasten en genieten van het pure leven doe je in het Nationaal Landschap Winterswijk. Een prachtig predicaat voor dit unieke gebied van 22.000 hectare inclusief delen van Aalten, Berkelland en Oost Gelre. In het verleden hebben de eigenaren van scholtenboerderijen met hun pachters en knechten een grote stempel gedrukt op het ontstaan van dit gebied. Houtwallen, beekjes, essen, molens, bossen en landerijen werden door hen ingericht en onderhouden. Het resultaat is een afwisselend coulisselandschap met een aantal natuurreservaten met zeldzame dieren en planten. Eén van de mooiste in Nederland!

Een winkelaanbod dat is afgestemd op een bezoekersaantal dat het inwoneraantal ver overstijgt. De belangrijkste reden hiervoor is dat Winterswijk enorm populair is in de Euregio. En terecht! Bruisende winkelstraten met als centraal punt de sfeervolle markt. Landelijke ketens afgewisseld met hippe en chique lokale winkels. Van Obelink, één van de grootste leveranciers van kampeerartikelen in Europa, tot kleine boetiekjes en winkeltjes op de hoek. Ook vind je er toonaangevende mode- en schoenzaken, leuke boekhandelaren en kook- en servieswinkels. Dit gevarieerde aanbod zorgt voor voldoende ingrediënten voor een heerlijke dag winkelen.

 

In de omgeving van Restaurant De Schoppe

De faciliteiten van Restaurant De Schoppe

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: