Vogelpark De Lorkeershoeve, Lutten,

Vogelpark De Lorkeershoeve
Vogelpark De Lorkeershoeve
Vogelpark De Lorkeershoeve
Vogelpark De Lorkeershoeve

Bent u een dagje uit in Overijssel dan is het vogelpark zeker een bezoekje waard. Het vogelpark ligt in het buitengebied van Lutten in de gemeente Hardenberg.
Een vogelpark is een dierentuin die gespecialiseerd is in vogels. Daarbij is er op het park ook nog een 9-holes midgetgolfbaan en 7-holes biljartgolfbaan bij de entreeprijs inbegrepen.

Er is een grote diversiteit aan vogels uit alle werelddelen te zien, waaronder ara's, papegaaien, parkieten, kaketoes, uilen, ibissen, kookaburra's, kroonkraanvogels, fazanten, duiven, watervogels en nog veel meer. Met een beetje geluk begroet Tommy, de tamme witkuifkaketoe, u met een vriendelijk hallo en hoort u de schallende lach van de kookaburra's. Tijdens uw wandeling langs de vele volieres loopt u door mooi aangelegde tuinen en langs vijverpartijen. Er is een uilenburcht, maar ook een grote doorloopvoliere waar u tussen de vogels door kunt wandelen.

In het restaurant of op het ruime terras kunt u onder het genot van een hapje of drankje genieten van het uitzicht op de grote vijver en de uilenburcht, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Door het aanleggen van verharde paden is het park goed toegankelijk voor invaliden en minder validen. In het restaurant is een invalidentoilet aanwezig. Op het vogelpark is een rolstoel voor personen tot 100 kg aanwezig en een rollator waar u gebruik van kunt maken. Het vogelpark is ook een unieke feestlocatie om uw familiedag, reünie, feest of kinderfeestje te houden. Voor feesten zijn wij het hele jaar door geopend.

Omgeving

Lutten is een kern in de gemeente Hardenberg in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is een streekdorp, in de negentiende eeuw ontstaan langs het voormalige kanaal de Dedemsvaart.

Hardenberg is makkelijk bereikbaar (7km) per bus.
Attractiepark Slagharen ligt op 4 km afstand.
Ponypark Collendoorn op 6 km.
Tuinen van Mien Ruys op 8 km.
Fietsknooppuntenroutes beschikbaar.

In de omgeving van Vogelpark De Lorkeershoeve

De faciliteiten van Vogelpark De Lorkeershoeve

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: