Giga Konijnenhol, Beerze,

Giga Konijnenhol
Giga Konijnenhol
Giga Konijnenhol
Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is een heus konijnenhol, overdekt met een echt grasdak. Daaronder bevindt zich een waar speelparadijs voor kinderen! Lekker warm en droog onder de grond. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, je kunt hier altijd spelen! Het Giga Konijnenhol biedt verschillende mogelijkheden. Kinderen kunnen in dit speelparadijs heerlijk rondrazen maar ook hun creativiteit kwijt. 's Middags kunnen ze naar de theatervoostelling van Bultje kijken, overdag en 's avonds met je gezin bowlen. Geopend voor onder ande dagrecreatie, feestjes en schoolreisjes op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag!

Klimmen en klauteren op de bovenverdieping
Lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Of je uitleven in de ballenbak, op het springkussen of op de klimwand. Ben je niet bang voor hoogtes? Klim dan in de netten van 10 meter hoog en glijd naar beneden via de nettenglijbaan. Bovenin de Bounce Netten kun je ook spelen met grote speelballen en springen. Moe van al dat klimmen en klauteren? Dan neem je met je vriendjes plaats achter de knoppen van de UFO en stijg je op terwijl papa en mama gezellig in Bultje's Eetkamer eten.

Kleuren en spelletjes op de benedenverdieping
Op de benedenverdieping kun je een potje AirHockey spelen en creatieve kinderen komen aan hun trekken in de knutselhoek. Op de vide staat een pooltafel en er staat ook een flatscreen TV.

Voor de lekkere trek
Heb je van al dat spelen honger gekregen, dan schuif je gewoon aan bij Bultje's Eetkamer. Want naast fris en snacks kun je je in het Giga Konijnenhol ook tegoed doen aan frietjes met een hamburger of een pizza. Voor ouders is er natuurlijk ook een lekker kopje koffie of een ander lekker drankje.

Theatershows en Musicals
Tijdens het verblijf kun je genieten van de gekke capriolen van Aart, Bultje, Bibi en hun vriendjes! Zij het tijdens het meeleefspektakel of tijdens de opvoering van onze fantastische musicals.

Omgeving

Beerze is een buurtschap in de gemeente Ommen in de Nederlandse provincie Overijssel, gelegen ongeveer 20 kilometer ten noorden van Almelo. De buurtschap telt 220 inwoners en is zeer karakteristiek vanwege haar hallenhuisboerderijen. Vroeger was Beerze een pleisterplaats voor Vechtschippers met hun zompen op hun route vanuit Duitsland naar Zwolle. Bekend was de schippersherberg "De Goede Vrouwe" die naast het latere theehuis, nu camping, "de Roos", was gelegen. Van 1905 tot 1932 was er op het landgoed Beerze een stopplaats aan de spoorlijn Zwolle - Stadskanaal. Nabij Beerze liggen veel wandelroutes.

In de omgeving van Giga Konijnenhol

De faciliteiten van Giga Konijnenhol

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: