Avonturenpark Hellendoorn, Hellendoorn,

Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark bij Hellendoorn in Overijssel.Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten. Van spetterende wildwaterbanen en een zweefmolen tot spectaculaire achtbanen. Lasergamen kan ook en voor de kleinste avonturiers is er ook genoeg leuks te beleven in Dreumesland. Tegen een kleine vergoeding kun je in het outdoor Slidepark ook van 11 waterglijbanen razen. De afstanden van de attracties zijn klein en de wachtrijen zijn vaak kort, perfect voor de hele familie!

Omgeving

Hellendoorn ligt in de provincie Overijssel ten oosten van de Hellendoornse Berg, die deel uitmaakt van de stuwwal Sallandse Heuvelrug. In Hellendoorn wordt jaarlijks op Hemelvaartsdag het popfestival Dauwpop georganiseerd. Dit evenement vindt plaats op een terrein gelegen naast het Avonturenpark Hellendoorn. Naast Dauwpop vinden er op dit terrein ook andere evenementen plaats. Zo waren er in 2005 Dynamo Open Air en in 2009 Nightmare Outdoor en gaven bands als Motörhead, Level 42 en de Simple Minds er een openluchtconcert.

In het dorp Hellendoorn zijn de winkels gecentreerd in en rondom de Dorpsstraat.In de kleinere kernen kunt u voor uw basisbehoeften terecht.

Openingstijden Winkels Dorp Hellendoorn
Maandag: 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

 

In de omgeving van Avonturenpark Hellendoorn

De faciliteiten van Avonturenpark Hellendoorn

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: