Megapret, Lievelde,

Megapret
Megapret
Megapret
Megapret

Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland. Het speelparadijs is de plek waar kinderen de hele dag kunnen vertoeven. Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret. Het enorme oppervlak van het park maakt het het ideale speelparadijs voor uw kinderen. Maak er een familie-uitje van, plan het kinderpartijtje van uw zoon of dochter in of neem de kinderen van uw basisschool mee op een schoolreisje naar ons kinderpretpark.

Binnenpret (Indoor speeltuin)
Binnenpret is de ruim 1500 m2 grote indoor speeltuin, waar ieder kind zijn ei kwijt kan. Over het gehele speelparadijs zijn allerlei speeltoestellen te vinden. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan, verschillende ballenbakken en een blokkenhoek voor de wat jongere kinderen; voor ieder kind is er wel wat te vinden in de gezelligste indoor speeltuin van Gelderland.

Buitenpret (buitenspeeltuin)
Buitenpret is onze ruim 20.000 m2 grote buitenspeeltuin, waar uw kinderen zich op de meest fantastische toestellen uit kunnen leven. Ze doen hun eerste rijervaring op in het verkeersparkje en maken gebruik van de talloze speeltoestellen van ons kinderpretpark. Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven. Leest u daarom direct verder over onze buitenspeeltuin of reserveer alvast een plekje!

Waterpret (Waterspeeltuin)
In de zomerdagen zijn zowel u als uw kinderen op zoek naar een stukje verkoeling na gebruik te hebben gemaakt van de speeltuin. Onze waterspeeltuin Waterpret is een aflopende vloer, voorzien van ruim 25 water spuitende fonteinen en kanonnen. Dit maakt Waterpret het grootste spraypark van Nederland. Deze unieke attractie is toegevoegd aan ons kinderspeelparadijs, wat het extra geschikt maakt voor de warme zomerdagen. Het water loopt daarbij automatisch weg van de vloer, waardoor uw kinderen geen zwemdiploma nodig hebben. Wanneer gaat u uw kids naar onze waterspeeltuin?

Golfpret (Midgetgolf baan)
Golfpret is de midgetgolf baan van Megapret. De ruim 2000m2 grote 18-holes adventure golfbaan laat uw kinderen kennismaken met de golfsport op een unieke en super gezellige manier. De midgetgolf baan is uniek in zijn soort binnen heel Gelderland. De baan is voorzien van boeren werktuigen, die tevens functioneren als hindernissen. Golfpret is een leuke aanvulling op uw bezoek aan de speeltuin. Leert u uw kinderen ook golfen in ons kinderspeelparadijs?

Omgeving

Lievelde is een van de kerkdorpen van de Nederlandse gemeente Oost Gelre in de Achterhoek, provincie Gelderland.Lievelde is gelegen tussen Lichtenvoorde en Groenlo. Ten oosten van de dorpskern loopt de provinciale weg N18 (Twenteroute) en aan de noordzijde grenst het aan de spoorlijn Zutphen - Winterswijk. Het station Lichtenvoorde-Groenlo bevindt zich in Lievelde.

Bezienswaardigheden en attracties:

Engelse Schans
Erve Kots; Openluchtmuseum met herberg en brouwerij, gelegen aan de Eimersweg.
Kaasboerderij Weenink; kaasboerderij waar op ambachtelijke wijze kaas wordt gemaakt en onder meer rondleidingen worden gegeven. Tegenover Erve Kots
Engelse Schans; gereconstrueerde schans die gebruikt werd tijdens het Beleg van Grol in de Tachtigjarige Oorlog.
Avog's Crash Museum; Museum waarin opgegraven vliegtuigwrakken uit de Tweede Wereldoorlog worden getoond.
Attractiepark Megapret
Wijndomein Besselinkschans; wijngaard (ruim 4,5 ha) met horecagelegenheid.

 

Foto´s van Megapret

In de omgeving van Megapret

De faciliteiten van Megapret

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: