FarmCamps BoeBaDoe, Beringe,

FarmCamps BoeBaDoe
FarmCamps BoeBaDoe
FarmCamps BoeBaDoe
FarmCamps BoeBaDoe

In het buitengebied van Beringe, langs een rustige weg, ligt deze leuke en gezellige melkveehouderij van Boer Bart, zijn moer Finy en boerin Floor. Een heerlijke, rustige plek waar je volop kunt genieten van de boerderij en van de mooie natuur in de nabije omgeving.

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent. De 4-persoons Barntent bij BoeBaDoe heeft in tegenstelling tot de 6-persoons Barntent géén Hooi Hooi Slaapzolder in de tent, maar doet verder qua comfort en extra's niet onder voor de 6-persoons versie.

Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn maar 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg. De 8 luxe tenten staan rondom een ruim veld met verharde paadjes. Vanaf de tenten heb je zicht op de Leef je uit Weide, en kijk je uit over de weilanden waar je de "dames" van boer Bart ziet grazen. Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.

Omgeving

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps BoeBaDoe zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit nog vrij ongerepte stukje Noord-Limburg, het land van Peel en Maas, van alles. Ingeklemd tussen de rivier de Maas en het nationaal park De Groote Peel, kun je eigenlijk twee kanten op. De leuke (kasteel)dorpjes langs de drukbevaren rivier de Maas bezoeken, of struinen door de natuur van De Groote Peel. De steden Venlo, Roermond en Weert liggen allemaal op zo'n 20 minuten rijden maar voor de boodschappen of om te winkelen kun je naar Panningen op een paar kilometer van de boerderij.

In de omgeving van FarmCamps BoeBaDoe

De faciliteiten van FarmCamps BoeBaDoe

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: