Restaurant De Busjop , Heythuysen,

Restaurant De Busjop
Restaurant De Busjop
Restaurant De Busjop
Restaurant De Busjop

Restaurant De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen. Na een wandeling (startpunt wandel- en fietsroutes) kunt u hier genieten van een verscheidenheid aan gerechten, van pannenkoeken tot speciale ‘Flavours of the Farm’ gerechten. Het is tevens een uitstekende locatie voor bruiloften, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en (zakelijke) lunches. Voor onze kleine gasten hebben wij zowel binnen als buiten speelgoed en vertier. Ook uw hond is bij ons van harte welkom.

De Busjop maakt graag gebruik van de veelzijdige regionale versproducten die in het Leudal te vinden zijn, waaronder de vleesproducten van Flavours of the Farm. Hierdoor creëren en waarborgen wij met trots een eigen unieke smaak die u nergens anders zult proeven.

Omgeving
De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen. Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien is. Een omgeving waar u tot rust kunt komen, een omgeving die u zelf moet ervaren.

De beekdalen in het Leudal in Midden-Limburg zijn van een schilderachtige schoonheid. Meanderende beken stromen door een afwisselend landschap dat grotendeels begroeid is met natuurlijk bos. In de loop van de tijd zijn de beekdalen zo diep uitgesleten dat ze soms op ravijnen lijken. In het voorjaar bloeit op de oevers een tapijt van bosanemonen, dalkruid en lelietjes-van-dalen. Maar het Leudal is ook rijk aan cultuur. De vele historische gebouwen middenin de fraaie natuur zijn zeer zeker de moeite van het bekijken waard.

Kenmerkend voor het Leudal zijn de bijzondere beekdalen. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, ze vertegenwoordigen ook een waardevolle flora en fauna. Van oudsher verzorgen ze een deel van de natuurlijke afwatering. Door het gebied stromen twee fraaie beken, de Zelsterbeek en de Leubeek. In het oostelijk deel van het gebied vloeien ze samen om als Neerbeek tenslotte in de Maas uit te komen.

Na een wandeling door het prachtige Leudal, kunt u bij restaurant de Busjop genieten van een lekkere kop koffie of een heerlijke maaltijd, van pannenkoeken tot speciale ”Flavours of the Farm” gerechten, voor ieder wat wils.

In de omgeving van Restaurant De Busjop

De faciliteiten van Restaurant De Busjop

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: