Restaurant Brasserie Zuiderzoet, Zeewolde,

Restaurant Brasserie Zuiderzoet
Restaurant Brasserie Zuiderzoet
Restaurant Brasserie Zuiderzoet
Restaurant Brasserie Zuiderzoet

Restaurant Brasserie Zuiderzoet, gevestigd tussen Zeewolde en Almere.Onze brasserie is voor iedereen toegankelijk. Voor de liefhebber van de eenvoudige hap, maar ook voor de fijnproever die gaat voor het ware culinaire genot. Kom met of zonder kinderen. Met kleine of grote groepen. Het kan allemaal bij Zuiderzoet. De mogelijkheden zijn legio. Kom genieten van het uitzicht en het lekkere eten aan het water van het sfeervolle Eemmeer.

De menukaart van Brasserie Zuiderzoet is breed opgezet. U vindt hier bijvoorbeeld bekende voorgerechten zoals carpaccio, heerlijke pasta’s, ambachtelijke Black Angus burgers?, wisselende vlees & vis specials ?en ?Zuiderzoetigheden op terug.? Ieder gerecht proberen wij op een eerlijke en pure wijze te bereiden en aan u te presenteren. Zonder poespas en altijd met oog voor kwaliteit. U ziet dit terug aan onze koks die de verschillende gerechten à la minute voor u bereiden in onze open keuken.

Bovendien kunt u voor elke gelegenheid bij Brasserie Zuiderzoet terecht. Lunch, diner of borrel, onze menukaart heeft het allemaal. Zo kunt u lunchen met een overheerlijke clubsandwich of tosti, terwijl wij voor het diner diverse soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes serveren, naar gelang geserveerd met bijpassende wijnen. Ook een borrel in onze lounge of op het terras behoort tot de mogelijkheden, onze borrelkaart bestaat namelijk uit fingerfood zoals overheerlijke bitterballen, garnalenkroketjes of nacho’s met gesmolten kaas, die prima samengaan met een heerlijk biertje of wijntje. Tot slot kunt u ook uitpakken met een speciaal arrangement zoals een High Tea, High Wine of High Beer, deze arrangementen zijn vanaf twee personen bij ons te reserveren.

Omgeving

De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten, duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden maakt het zo bijzonder. Kort samengevat, Zeewolde biedt puur plezier aan iedereen. Proef de sfeer, kom ontspannen, leef je uit en ontdek het zelf! Door de centrale ligging van Zeewolde, letterlijk het middelpunt van Nederland, ben je in ‘no-time’ ook in de Randstad of op de Veluwe. Dat maakt Zeewolde tot een aantrekkelijke uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

In de omgeving van Restaurant Brasserie Zuiderzoet

De faciliteiten van Restaurant Brasserie Zuiderzoet

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: