Fraans Marie, Albergen,

Fraans Marie
Fraans Marie
Fraans Marie
Fraans Marie

Café-Restaurant Fraans Marie is zowel binnen als buiten Albergen bekend om zijn veelzijdigheid; het is een begrip in Twente! In ons Restaurant kunt u à la carte dineren.  De gerechten van onze uitgebreide menukaart  geven een smaakvolle invulling aan uw avond. Ons Restaurant biedt plaats aan ± 50 personen.

Omgeving

Albergen is een Nederlands dorp in de Overijsselse gemeente Tubbergen. Albergen telt 3542 inwoners (per 1 januari 2007). Het dorp is zeven kilometer ten oosten van Almelo gelegen aan de N349. Albergen ligt te midden van de Twentse natuur. Karakteristieke houtwallen en glooiende esgronden bepalen het beeld aan met name de noordkant van het dorp, terwijl het kanaal Almelo-Nordhorn aan de zuidkant het dorp begrenst. De aanlegsteiger voor het café vormt een uitstekend vertrekpunt voor uw vaartocht door het Almelo- Nordhorn kanaal. Er zijn verschillende types kano’s en kajaks aanwezig voor maximaal 40 personen.

De vlak naast het café gelegen midgetgolfbaan is een echte trekpleister. Gezellig een balletje slaan  of er een serieuze wedstrijd van maken, alles is mogelijk. Achttien baantjes die je in je eigen tempo kunt afwerken.

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board.Het is de snelst groeiende watersport van dit moment. Suppen is toegankelijk voor iedereen en al snel
kun je met veel plezier op de plank staan. Ontdek het mooie Twentse landschap  suppend door het Almelo-Nordhorn kanaal.

Wandel- en fietsroutes Er zijn verschillende startmogelijkheden voor een wandeling of fietsroute in de prachtige omgeving van het Almelo-Nordhorn kanaal. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct naast het café.

In de omgeving van Fraans Marie

De faciliteiten van Fraans Marie

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: