’t Groene Dal , Epen,

Groene Dal
Groene Dal
Groene Dal
Groene Dal

B&B Wandelhotel in ’t Groene Dal ligt in Zuid-Limburg, aan de rand van de plaats Epen. Ga lekker wandelen of fietsen in de prachtige omgeving en kom helemaal tot rust in dit comfortabele en kleinschalige hotel.

Het kleinschalige Wandelhotel in ’t Groene Dal beschikt over kamers die standaard zijn voorzien van een zithoek en een wastafel. De douche en het toilet bevinden zich op de gang. Geniet in dit hotel van de huiselijke omgeving en maak gratis gebruik van Wi-Fi. ’s Ochtends begint u de dag goed met een stevig ontbijt: zo kunt u er de hele dag op uit. In het restaurant van Wandelhotel in ’t Groene Dal kunt u genieten van heerlijke gerechten. Drink ook nog een drankje in de bar of ga met mooi weer lekker in de tuin of op het terras zitten. De auto kunt u gratis parkeren. Houdt u van de rust en de natuur? Dan is Wandelhotel in ’t Groene Dal ideaal.

Omgeving

Maak mooie wandel- en fietstochten en geniet van de natuurrijke omgeving. Rond Epen vindt u 150 kilometer aan wandelpaden door de weilanden, bossen en dorpjes. Volg een van de verschillende wandelroutes die worden aangeboden door Wandelhotel in ’t Groene Dal. Deze variëren van 6 tot 33 kilometer. Gaat u voor de dorpsroute, bosroute, panoramaroute of de kloosterroute? In vele soorten en afstanden zijn wandelroutes in de buurt. Niet alleen de Bronnenwandelingen zijn een ware beleving, wat denkt u van het Pelgrimspad of Krijtlandpad. De grensoverschrijdende wandelingen naar de Belgische Voerstreek of de Duitse Eifel laten zien dat de Euregio geen grenzen kent. Lees meer over de wandelmogelijkheden. De keuze is aan u! Geniet van lichamelijke ontspanning op ongeveer 20 minuten rijden van Thermae 2000 of breng een bezoek aan het bruisende centrum van Maastricht.

 

 

In de omgeving van ’t Groene Dal

De faciliteiten van ’t Groene Dal

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: