De Raayhof, Arnhem,

De Raayhof
De Raayhof
De Raayhof
De Raayhof

De Raayhof ligt in Pannerden. Deze B&B is gevestigd in een monumentale boerderij. De accommodatie werd steen voor steen opgebouwd uit de oude materialen van de voormalige stal, en gecombineerd met de modernste faciliteiten tot een sfeervolle Bed and Breakfast. In de omgeving van Pannerden slaan natuurliefhebbers hun slag in natuurgebied de Gelderse Poort. Dankzij de ligging is het de ideale uitvalsbasis voor een fietsvakantie.

De kamers van De Raayhof zijn voorzien van een flatscreen televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met een douche en een toilet. Begin de dag goed met het ontbijt. De brasserie van het hotel is geopend van april tot oktober. Hier kun je heerlijke lunch- en dinergerechten bestellen. De brasserie staat bekend om de verschillende soorten asperges die je er kunt bestellen. Huur tegen betaling fietsen bij het hotel en trek de natuur in. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op het terrein.

Omgeving

De Raayhof ligt in Pannerden, tussen Arnhem en Nijmegen. Vanuit deze B&B in het prachtige natuurgebied, de Gelderse Poort, kun je mooie wandel- en fietstochten door de omgeving maken. Volg bijvoorbeeld een van de routes van het wandelroutenetwerk of fiets langs het standbeeld van de Mammoet, op de plek waar mammoetbotten zijn opgegraven. Een dagje naar de stad? Arnhem is dichtbij! In 40 minuten rijd je naar het centrum en kun je heerlijk winkelen, musea bezoeken of naar het Gelredome. Met de kinderen op pad? Breng een bezoekje aan Burger’s Zoo en bewonder de vele diersoorten of maak een tripje naar het openluchtmuseum.

In de omgeving van De Raayhof

De faciliteiten van De Raayhof

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: