Marina Muiderzand, Almere,

Marina Muiderzand
Marina Muiderzand
Marina Muiderzand
Marina Muiderzand

Een 5-sterren gevoel van luxe en vrijheid in deze Safari Lodge met pelletkachel en eigen badkamer. Met blote voeten in het zand, de wind waaiend door de haren. De schittering van het water en het ruisende riet. Een plek waar u heerlijk kunt wegdromen. Ultiem genieten vanaf de veranda van de safarilodge XL met uitzicht over het IJmeer, Muiderberg en het Almeerderstrand. Het strand aan je voeten, de speeltuin op enkele meters afstand. Als dat geen vakantie is?

Heerlijk ontspannen kamperen in deze compleet ingerichte safarilodge. Deze safaritent heeft een stoere en robuuste uitstraling en biedt u een luxe kampeerbeleving. Er zijn 3 bedden aanwezig, twee keer 2-persoonsbed en 1 keer stapelbed voor 2 personen. Alle bedden zijn voorzien van een kussen en 1-persoonsdekbed. Ook is er binnen voldoende leefruimte. De safarilodge is voorzien van toilet, douche en wastafel. Onder de luifel kunt kunt u heerlijk vertoeven op de luxe tuinset met kussens. De Safarilodge XL is een perfecte uitvalbasis voor een ontspannen en avontuurlijk verblijf op het strand van Almere. Marina Parcs verhuurt drie tenten op een veld met speeltuin.

Marina Muiderzand Almere

Op een magische plek onder de rook van Amsterdam en gelegen aan het Markermeer vindt u Marina Muiderzand in Almere. Een verborgen juweeltje, omgeven door zand, water en ongerepte natuur. In de jachthaven Marina Muiderzand treft u diverse accommodaties aan van Marina Parcs. Achter deze jachthaven is een fraai duinlandschap ontwikkeld waar meerdere accommodaties te vinden zijn, u zal een heerlijke vakantie aan het water beleven. Kiest u voor de tiny wagon, safaritent, duinlodge of toch het chalet? Een ruime keuze aan accommodaties aan en zelfs op het water bij Marina Parcs in Almere. Jachthaven Marina Muiderzand is een plek waar u kunt genieten van de prachtige natuur, de zilte lucht en het kabbelende water, dat blauw oplicht in het licht van de lucht.

Jachthaven Almere

De jachthaven in Almere is een ideale plek waar alle watersportliefhebbers zeker eens geweest moeten zijn. En bent u eenmaal hier, dan wilt u nooit meer weg. Op deze plek, waar gezelligheid geen tijd kent, is er altijd voldoende te beleven voor jong en oud! Kom kiten, vaar met een catamaran over het IJmeer en Markermeer en plons in het water bij Strandbad Duin. Vanaf het water kijkt u uit over het IJmeer en ziet u het forteiland Pampus liggen. Tussen het ruisende riet en in de lucht treft u ontelbaar veel vogels en prachtige zwanen aan die hun nieuwsgierigheid tonen. Neem dan ook zeker uw fotocamera mee, prachtige plaatjes gegarandeerd. Geniet na een lange dag vanuit uw bijzondere accommodatie van de adembenemende zonsondergang. Een verblijf bij Marina Parcs is een beleving die u keer op keer zal blijven verwonderen.

Omgeving

Fiets- & wandelroutes rondom de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen
Kunst, design & cultuur in Naarden Vesting
Muiderslot in Muiden
Varen naar Forteiland Pampus
Attractiepark Walibi Biddinghuizen
Luchtvaart themapark Aviodrome
Dolfinarium in Harderwijk
Beeld en geluid museum in Hilversum
Dagje naar Almere
Dagje naar Amsterdam
en nog veel meer!

In de omgeving van Marina Muiderzand

De faciliteiten van Marina Muiderzand