B&B de Niers, Gennep,

B&B de Niers
B&B de Niers
B&B de Niers
B&B de Niers

B&B de Niers ligt in Gennep en biedt gratis WiFi. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer. Elke kamer heeft een terras met uitzicht op de tuin.

De accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van een zithoek. Elke kamer is uitgerust met een waterkoker en sommige kamers hebben ook een kitchenette met een broodrooster, een koelkast en een kookplaat. Alle kamers zijn voorzien van een kledingkast.

B&B de Niers biedt een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet.

De accommodatie beschikt over een barbecue. Gasten van B&B de Niers kunnen genieten van activiteiten in en rond Gennep, zoals fietsen.

Omgeving
Eindhoven ligt op 48 km van de bed & breakfast en Den Bosch ligt op 50 km afstand. De luchthaven van Eindhoven ligt op 52 km van de accommodatie. 

Gennep is een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg.Het gezellige stadje Gennep heeft een vestingsverleden. Onder andere het stadhuis, de Martinustoren, de protestantse kerk en het Petershuis herinneren aan vroegere tijden. Het mooie straatbeeld, de interessante musea, de culturele evenementen, de cafeetjes en het fijne winkelcentrum maken een bezoek aan Gennep meer dan de moeite waard. Gennep kent onder andere een rijk keramiek verleden en heeft vandaag de dag nog steeds een levendige kunst- en keramiekcultuur. Ontdek de speciale Keramiek fietsroute, een veelzijdige cultuur-historische route die u niet mag missen.

Ook als vestingstad en spoorstad heeft Gennep veel te vertellen. Maar Gennep heeft meer te bieden dan deze rijke historie. Wat dacht u van een bezoek aan Museum het Petershuis, een van de vele fiets- en wandelroutes of de altijd gezellige evenementen in het stadje.

In de omgeving van B&B de Niers

De faciliteiten van B&B de Niers

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: