B&B Het Wellnest, Hulshorst,,

B&B Het Wellnest
B&B Het Wellnest
B&B Het Wellnest
B&B Het Wellnest

Luxe B&B op 2,2 km afstand van het centrum van Nunspeet en 5,8 km van Saunaresort de Zwaluwhoeve. Rustig gelegen aan de grens van de Veluwe.
B&B Het Wellnest is geschikt voor maximaal 12 personen en leent zich uitstekend voor grote groepen. Alle slaapkamers, de gezamenlijke woonkamer, de achtertuin en de ontbijtzaal staan helemaal tot jullie beschikking zonder dat er andere gasten rondlopen. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Onze Bed & Breakfast beschikt over 5 luxe kamers waar maximaal 12 personen kunnen overnachten. Alle kamers beschikken over een privé badkamer met (regen)douche, toilet en wastafel. Vier van de vijf kamers zijn voorzien van een bad waarin je heerlijk kunt genieten. 

Het ontbijt is de belangrijkste en lekkerste maaltijd van de dag. Bij B&B Het Wellnest verzorgen wij met passie een uitgebreid, zelfgemaakt ontbijt. We laten onze gasten graag kennismaken met het PALEO principe en onze unieke 5-gangen ontbijtspecial. Natuurlijk serveren wij hier ook nog afgebakken broodjes bij voor de liefhebber.

Omgeving

Hulshorst is een dorp in de gemeente Nunspeet, in de Nederlandse provincie Gelderland.Het dorp ligt ten zuiden van Nunspeet en ten noorden van Harderwijk en Hierden aan de Harderwijkerweg, vroeger de Zuiderzeestraatweg genaamd. Deze weg vormt ongeveer de grens tussen het Veluwemassief en de agrarische gronden langs het Veluwemeer. In Hulshorst zijn enkele landgoederen, waaronder dat van voormalig landhuis Hulshorst, Huize Groeneveld en Barrebos. Kasteel De Essenburgh lag oorspronkelijk in Hulshorst, maar sinds de gemeentelijke herindeling in 1972 valt dit kasteel onder Hierden.
Hulshorst ligt aan het Veluwemeer en is daarom vooral bekend om zijn fantastische watersportmogelijkheden. Naast vier strandbaden met watersporthavens is op de grens tussen Hulshorst en Nunspeet een surfstrand aangelegd. Hier kun je op een dag met een mooi windje over het relatief ondiepe water flitsen. Wil je liever rustig genieten van de zon of lekker een terrasje pakken aan het water? Bezoek dan de horecagelegenheden direct aan het strand van het Veluwemeer. Geniet er van het prachtige uitzicht, het heerlijke eten en nog veel meer!

Maak tijdens een fietstocht in Hulshorst een tussenstopje bij het voormalige spoorwegstation Hulshorst. Het werd geopend in 1863 en was met name bedoeld voor de High Society. Vandaag de dag staat het station op de monumentenlijst.

Hulshorsterzand is een bijzonder en extreem natuurgebied. Je treft er grote vlaktes met stuifzand in een bosrijke omgeving, waar je een schitterende bewegwijzerde wandeling kunt maken. Op zonnige dagen kan het er erg warm worden, dus neem genoeg water mee en zorg voor goede schoenen!

 

In de omgeving van B&B Het Wellnest

De faciliteiten van B&B Het Wellnest

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: