B&B Fam. Bader, Vrouwenpolder,

B&B Fam. Bader
B&B Fam. Bader
B&B Fam. Bader
B&B Fam. Bader

Ons Bed and Breakfast is gevestigd aan de rand van het toeristische centrum van Vrouwenpolder. De restaurants, café's en winkeltjes bevinden zich op loopafstand van uw accomodatie. Tevens bevindt zich op loopafstand een supermarkt.

Wij beschikken over verschillende type kamers. Zo hopen we voor iedereen een passende kamer aan te kunnen bieden. Bij al onze kamers is een lekker ontbijtje inbegrepen.

Omgeving
Vrouwenpolder is een badplaats in Zeeland op Walcheren met de mooiste schoonste brede stranden van Nederland, met zicht op de Delta Werken van Neeltje Jans. De stormvloedkering met de unieke combinatie van de Veersegat-dam met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere zijde het Veerse Meer met zijn mooie eilandjes.

Vrouwenpolder is een prima uitvalbasis voor bezoekjes aan de mooie plaatsjes Veere, Zierikzee en Middelburg monumentenstad, hoofdstad van Zeeland. Ook de toeristische badplaatsen Domburg en Renesse, Burgh-Haamstede liggen op korte afstand; zo'n 20 minuten met de auto
Op enkele kilometers zijn als bekend natuurgebied de Mantelinge en het Veerse bos te bezoeken.

De hoofstad van Zeeland vindt u op 10 km afstand van Vrouwenpolder. Middelburg mag met recht monumentenstad genoemd worden. In totaal vindt u hier zo'n 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk verleden nog immer uitademen. De machtige abdij, het indrukwekkende stadhuis en de prachtige gevels van koopmanswoningen en pakhuizen laten je proeven van dit verleden. Middelburg heeft een gezellige markt met veel terrassen en een uitgebreid winkelcentrum.
Kortom, voor ieder wat wils.

In de omgeving van B&B Fam. Bader

De faciliteiten van B&B Fam. Bader

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: