Sanjesfertier, Veenwouden,

Santjesvertier
Santjesvertier
Santjesvertier
Santjesvertier

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Kom dan naar speel- en dierenparadijs Sanjesfertier in het Noord-Oosten van Friesland. Tussen Dokkum en Bergum in vind je bij ons alles voor een geweldige dag voor jong en oud. Wat voor weer het ook is, hier beleef je de tijd van je leven. In ons indoor speelparadijs voel je je een echte piraat op het piratenschip, wek je energie op in je eigen raket en klim en klauter je in de grootste apenkooi van Friesland.

In het outdoor speelpark is er ook van alles te doen: rijd nét als je vader en moeder in het verkeerspark, ga varen in de botenbaan of kijk hoe hoog je bent tijdens een fietsrit in de monorail. Maar misschien ga je liever springen op het springkussen, sla je een balletje tijdens het midgetgolfen of bouw je jouw eigen kasteel. Bij Sanjesfertier ben je nooit uitgespeeld.

Ga je liever op safari? Dat kan natuurlijk ook. In ons dierenpark wemelt het van de dieren. Van stokstaartjes tot neusberen en paarden. Kom op bezoek in ons caviadorp, daar wonen maar liefst zeventien cavia’s! Of knuffel je liever met de geitjes? Het dierenpark van Sanjesfertier is een echte beestenboel!

Bij Sanjesfertier is er plezier voor alle leeftijden. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich eindeloos vermaken in het indoor en outdoor speelparadijs. Maar ook oudere kinderen hebben vaak een leuke tijd als ze meegaan, door airhockey te spelen of de 18-holes midgetgolfbaan langs te gaan. Voor kinderen tot met vier jaar is een aparte speelhoek met ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. Ook kunnen ze heerlijk met blokken en de spin spelen. Door de speeltuin heen zijn volop plekken om te zitten, waar volwassen fijn kunnen genieten van het spel van de kinderen. Het park is erg overzichtelijk, waardoor het makkelijk is om de kinderen een beetje in de gaten te houden.

Omgeving

Veenwouden is een dorp in de gemeente Dantumadeel in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt op geringe afstand van Leeuwarden, Drachten en Dokkum, ten noorden van Noordbergum en ten westen van Zwaagwesteinde. Doordat het dorp is gelegen aan de Spoorlijn Groningen - Leeuwarden heeft Veenwouden zich ontwikkeld tot een forensenplaats. Op Station Veenwouden stopt 2 keer per uur een stoptrein in beide richtingen.

* Op steenworp afstand begint het natuurgebied "Het Buitenveld", hier beginnen diverse fietsroutes en vaart u heerlijk door de natuur (fluisterbootjes te huur).

* Historische steden Leeuwarden en Dokkum liggen in de nabije omgeving. De oude binnenstad van Dokkum is op een terp gebouwd, hier kunt u prima een dag vertoeven.

* In Leeuwarden kunt u de scheve toren "de Olde Hove" beklimmen, waar u uitzicht heeft over de wijde omgeving. Ook zijn er diverse musea in de stad.

* Binnen een half uur bent u bij de Veerboot naar Ameland of Schiermonnikoog. Een dagje eilanden is altijd een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Op het eiland kunt u fietsen huren (direct bij aankomst) en zo het hele eiland binnen één dag verkennen.

* Winkels zijn op fietsafstand (1km) aanwezig.

* Reformatorische kerken zijn in Veenwouden, Wouterswoude, Driesum, Damwoude, Hardegarijp en Drachten

In de omgeving van Sanjesfertier

De faciliteiten van Sanjesfertier

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: