Vakantiehuis de Klokkenweide, Loon op Zand,

Vakantiehuis de Klokkenweide
Vakantiehuis de Klokkenweide
Vakantiehuis de Klokkenweide
Vakantiehuis de Klokkenweide

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal parkeerplaatsen 1
Oppervlakte 70 m 2
Huisdieren Max. 2

Ligging
Nabij parkeerplaats
Rustig gelegen
Vrijstaand

Faciliteiten De Klokkenweide
De Klokkenweide is een kampeerboerderij die beschikt over comfortabele vakantiehuizen voor kleine en grote groepen. Kom er lekker tot rust terwijl u geniet van de rust en ruimte. Omdat het park ruim is opgezet, zit u elkaar niet in de weg en kunt u met uw gezin, familie of vrienden volledig tot rust komen. Wilt u zich niet helemaal afsluiten van de buitenwereld? Geen probleem, want u kunt gebruik maken van draadloos internet.

Kinderfaciliteiten De Klokkenweide
De Klokkenweide ligt nabij één van de leukste attractieparken van Nederland: De Efteling. U heeft aan uw kinderen geen kind als u ze mee neemt naar dit waanzinnige pretpark. Na een lange onvergetelijke dag in De Efteling is het heerlijk thuis komen in uw fijne vakantiehuis.

Restaurant De Klokkenweide
Geniet van een zelfbereide maaltijd in de compleet ingerichte keuken van uw vakantiehuis. Of trek er op uit en ervaar wat het Bourgondische leven in Noord-Brabant inhoudt. In de pittoreske omliggende dorpen maar ook in steden als Den Bosch, Breda en Tilburg is het uitstekend eten en drinken.

Omgeving De Klokkenweide
De Klokkenweide ligt in Loon op Zand midden in de glooiende natuur van Noord-Brabant in Nederland. Ze ligt op een steenworp van het bekende attractiepark de Efteling maar ook in de buurt van het Nationale park Loonse en Drunense Duinen. Dus er is voor ieder wat wils. Gezinnen met kinderen kunnen sprookjesachtige pret beleven in de Efteling of in de spannende achtbanen stappen. Natuur- en sportliefhebbers kunnen in de groene omgeving volledig tot rust komen en al fietsend of wandelend het gebied verkennen. Zin om te shoppen of te genieten van een versnapering op het terras? Historische gastvrije steden als Den Bosch, Tilburg en Breda zijn meer dan de moeite waard.

In de omgeving van Vakantiehuis de Klokkenweide

De faciliteiten van Vakantiehuis de Klokkenweide