Zomerhuis, Katwijk aan Zee ,

Zomerhuis
Zomerhuis
Zomerhuis

Zomerhuis te huur in centrum van Katwijk op loopafstand van strand en zee! Deze accommodatie is geschikt voor max 2/3 personen bv 2 ouders met kind.

Dit zomerhuisje is gelegen in de Koningin Emmastraat te Katwijk aan Zee, ideaal gelegen op loopafstand van het winkelcentrum, strand en zee. U betreedt het zomerhuisje in een halletje welke toegang geeft tot de woonkamer met een open keuken en badkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en een gaskachel. De open keuken is voorzien van een koelkast, een gaskookplaat en een afzuigkap. Keukengerei is aanwezig alsmede een Senseo koffieapparaat en een waterkoker. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een toilet.

Op de eerste etage bevindt zich de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer en een ruime inloopkast. Een bed (140 x 200) een zitje, tv en een salontafeltje.

Omgeving

Katwijk aan Zee - oorspronkelijk een vissersdorp - is vooral in de vorige eeuw uitgegroeid tot een bekende en gezellige badplaats. Als u rondloopt kunt u de historische sfeer proeven. De Andreaskerk stamt uit 1480 en is de enige kerk in Nederland die pal aan een boulevard staat. De vuurtoren "de Vuurbaak" (1605) is de op één na oudste vuurtoren in Nederland. De bomschuit, een oude vissersboot, en de vuurtoren zijn een bezichtiging waard. Bovenop de vuurtoren heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. In het Katwijks museum kunt u nog meer over Katwijk te weten komen.

Het Panbos genoemd, is een bosrijk recreatiegebied in de duinen. Je kunt er wandelen, recreëren, picknicken, sporten en spelen. Er zijn diverse speelweiden, vijvers en een hertenkamp. Voor kinderen van 6-12 jaar is er speciaal een wandelroute uitgezet, waar ze de natuur kunnen ontdekken. De ganzen- en eendenvijver en het pannenkoekenrestaurant wil geen kind overslaan.

De omgeving van Katwijk nodigt uit voor het maken van fiets- en wandeltochten. Dichtbij ligt het Valkenburgse meer, bijzonder geschikt om te zwemmen en te surfen. Bij minder mooi weer zijn het subtropisch zwembad Aquamar in Katwijk en de indoor speeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout een prima alternatief.

Het heerlijke van Katwijk is, dat je overal dichtbij bijzondere plaatsen bent. Ga eens naar Space Expo in Noordwijk, het attractiepark Duinrell in Wassenaar, de "Linneushof" in Heemstede die de grootste speeltuin van Europa is, de Kagerplassen om te zeilen, te varen, of te watersporten en de wereldberoemde Keukenhof in Lisse waar u kunt genieten van de producten uit de Bollenstreek.
Prachtige steden zoals Haarlem en Amsterdam, of Leiden en Den Haag liggen tussen de 11 en 50 km van uw strandhuis verwijderd.

Foto´s van Zomerhuis

In de omgeving van Zomerhuis

De faciliteiten van Zomerhuis

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: