Camping de Rammelbeek, Lattrop-Breklenkamp,

Camping de Rammelbeek
Camping de Rammelbeek
Camping de Rammelbeek
Camping de Rammelbeek

Camping De Rammelbeek is rustig gelegen aan een beekje in het Twentse land. De omgeving is bosrijk en de Twentenaren zijn gastvrij. Goede vooruitzichten voor een geweldige kampeervakantie. Camping De Rammelbeek is een ideale uitvalsbasis voor fiets en wandelroutes en perfect om prachtige natuurgebieden, het kasteel in Duitsland of het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum te bezoeken. Op de camping zelf is een zwemvijver, dus om te zwemmen hoef je er niet perse op uit. Daarnaast zijn er op de camping veel faciliteiten zoals de zwemvijver, de visvijver, het overdekte zwembad en er wordt van alles georganiseerd voor jong en oud.

De camping heeft 220 kampeerplaatsen waarvan 72 met privé sanitair. Alle kampeerplaatsen zijn te minstens 100m2. De comfort+ en privé sanitair plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, riolering en water aansluiting. De comfort plaatsen aan het recreatiemeer zijn alleen voorzien van 8 ampère stroom. Het is aan jullie om te kiezen of u heerlijk wilt genieten van de rust of gezellig wilt mengen onder de mensen. Geen eigen kampeermiddel is geen probleem. Op de camping staan luxe safaritenten:

3-kamertent, Safari, 1-6 pers
kitchenette met gaskookplaat (4 pitten), koelkast en koffie- & theezetfaciliteiten
slaapcabine met 2 stapelbedden
slaapcabine met 1 tweepersoonsbed
terras met zitje

Omgeving

Lattrop-Breklenkamp is een dubbeldorp bestaande uit het kerkdorp Lattrop en de buurtschap Breklenkamp in de gemeente Dinkelland in Overijssel.
De groene en veelzijdige omgeving nodigd je uit voor een stevige wandel- of fietstocht door de prachtige natuur en langs de vele landerijen. Laat het landelijke leven even achter je en bezoek één van de gezellige steden. Een klein half uurtje rijden en je staat in de gezellige winkelstraten van Almelo, Hengelo of Enschede. Voor nog meer ontspanning rijd je een stukje over de grens naar de Duitse kuurplaats Bad Bentheim, naast de kuuroorder heeft deze plaats ook een heel gezellig centrum.

In de omgeving zijn wekelijks evenementen te vinden zoals een autorodeo, een paardenconcours en verschillende muziekfestivals. Verder zijn er in de omgeving veel dagactiviteiten die geschikt zijn voor jong en oud.

 

In de omgeving van Camping de Rammelbeek

De faciliteiten van Camping de Rammelbeek

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: