Restaurant China, Lettele,

Restaurant China
Restaurant China
Restaurant China
Restaurant China

Restaurant China is een Chinees-Indisch restaurant aan de Holterweg tussen Lettele en Bathmen op ongeveer 5 kilometer van Deventer Colmschate.
Bij ons kunt u genieten van overheerlijke Chinese en Indische gerechten, à la carte in ons restaurant, maar natuurlijk ook bij u thuis via onze afhaal- of cateringservice.
Verder hebben we elke vrijdag, zaterdag, zondag en alle feestdagen een buffet.

Chinees Catering Buffet Service

Het cateringbuffet wordt gratis bij u thuisgebracht inclusief borden en bestek.
Tevens worden alle gerechten voor u warmgehouden in chafingdishes.
Na afloop van het buffet komen wij alles weer afruimen.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 12:00 tot 21:00 uur.
Vrijdag t/m zondag van 11:00 tot 22:00 uur.
Op vrijdag, zaterdag, zondag en alle feestdagen is er een buffet.

Omgeving

Lettele is een klein Sallands plattelandsdorp in de provincie Overijssel. Het aantal inwoners in de kom van het dorp is 602, in het landelijk gebied Terugkerende evenementen zijn het jaarlijkse paasvuur en de dorpskermis die in het eerste weekend van augustus gehouden wordt.

De natuur rond Lettele trekt veel wandel- en fietsrecreanten. In de bossen van landgoed Het Oostermaat direct ten oosten van het dorp zijn wandelroutes uitgezet. Bijzonder is de zeven hectare grote bosweide De Slenk, een beschermd natuurreservaat dat vanaf het naastliggende pad goed te bekijken is. Aan de noordrand van Het Oostermaat werd gedurende de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetter een lanceerinstallatie voor V1 'vliegende bommen' gebouwd. Hiervan zijn nog enkele restanten te bezichtigen.

Lettele is gelegen aan de Europese wandelroute E11, waarvan het Nederlandse deel Marskramerpad heet. De route komt vanuit de richting Diepenveen en vervolgt na Lettele door landelijk gebied tot aan Oldenzaal. Daarbij worden onder andere de Holterberg en het landgoed Twickel gepasseerd.

In de omgeving van Restaurant China

De faciliteiten van Restaurant China

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: