Restaurant BuitenSporig, Tiel,

restaurant BuitenSporig
restaurant BuitenSporig
restaurant BuitenSporig
Restaurant BuitenSporig

In het karakteristieke stationsgebouw van Tiel is het maatschappelijk verantwoord en biologisch restaurant BuitenSporig! gevestigd. Meewerkers met een verstandelijke of lichamelijke handicap, een psychiatrische hulpvraag of een beperking anderszins vervullen met hun begeleiders alle horecafuncties. Dat maakt BuitenSporig! bijzonder!

In BuitenSporig! is het gezond tafelen omdat de gerechten op de kaart biologisch zijn. Het restaurant is een serieuze onderneming in het Tielse horecalandschap waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de zorg. De bezoekers zijn speciale gasten in een buitengewoon maatschappelijke onderneming.

Laat u verrassen door de ontwapenende bediening van de medewerkers van BuitenSporig!

U vindt Restaurant BuitenSporig! aan het Stationsplein 1 te Tiel. U kunt de borden ‘Station’ volgen.

Het Stationsplein beschikt over goede parkeergelegenheid en de trein stopt voor de deur.

Omgeving

Tiel, stad van Flipje en centrum van de Betuwe, is een gastvrije, bruisende en ondernemende plaats. Centraal gelegen en daardoor ideaal om te fietsen, varen, wandelen, shoppen en evenementen te bezoeken. Tiel is vooral een fruitstad. Veel staat in het teken van fruit. Niet voor niets wordt de Betuwe met fruit geassocieerd en dat ziet u ook terug in de stad en de omgeving. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Denk aan Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse Fruitcorso dat grote bezoekersaantallen naar de stad trekt.

Ook op cultureel gebied is er van alles te beleven in Tiel. In het Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof kun je tijdens het theaterseizoen genieten van de vele prachtige voorstellingen. Een aanwinst is het nieuwe cultuurgebouw Zinder. Dit nieuwe onderkomen is in najaar 2017 geopend door Hare Majesteit Prinses Beatrix en vormt hét centrum voor de kunsten, het poppodium, de kunstuitleen, de expositieruimte en de bibliotheek. Jong & Oud kunnen er genieten van alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Een bezoek meer dan waard.

Bij een bezoek aan Tiel mag een bezoek aan het Flipje & Streekmuseum niet ontbreken. Daar vindt u alles over geschiedenis van Tiel en Flipje.

Voor alle toeristische informatie kunt u terecht in het cultuurgebouw Zinder. Daar vindt u een Toeristisch Informatie Punt (TIP) in de centrale hal van dit prachtige gebouw. (Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar u uw auto, motor of fiets kunt parkeren. Oplaadpunten aanwezig.)

Tot ziens in Tiel!

In de omgeving van Restaurant BuitenSporig

De faciliteiten van Restaurant BuitenSporig

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: