Fusion restaurant Zen, Bennebroek,

Fusion restaurant Zen
Fusion restaurant Zen
Fusion restaurant Zen
Fusion restaurant Zen

Het Chinees, Japans en sushi restaurant is gelegen in Bennebroek, wat centraal gelegen ligt ten opzichte van Haarlem, Hillegom, Hoofddorp en Heemstede. Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden is het Aziatische lounge restaurant een aantrekkelijke locatie

Fusion restaurant Zen combineert de Japanse, Chinese en Thaise keuken, waardoor u kunt genieten van gerechten zoals Dim Sum, Sushi en vis- en vleesgerechten die zijn oorsprong vinden in de Oosterse keuken. Al onze Oosterse heerlijkheden vindt u bij onze menukaart.

Moderne kooktechnieken in combinatie met verse producten en kruiden creëren een interessante smaakbeleving. In ons unieke concept wordt geen onderscheid gemaakt in tussen- en hoofdgerechten. Dit zorgt ervoor dat u gerechten eindeloos kunt samenstellen. Deze gerechten worden in gangen geserveerd. In ons Aziatische lounge restaurant kunt u in alle rust en sfeervol dineren zoals u dat van het Zen restaurant kunt verwachten.

Zen heeft vele betekenissen zoals het geloof ‘Zen Boedhisme’. Tevens staat het ook voor innerlijke rust, iets dat bij Zen restaurant centraal staat. Begeef u in onze warme en rustgevende sfeer van ons restaurant

Omgeving

Bennebroek is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is een klein dorp in Noord-Holland en sinds 2009 onderdeel van de gemeente Bloemendaal. De buurt is gelegen tegen de grens van Zuid-Holland. Kenmerkend aan de buurt is de centrale ligging tussen bossen, duinen en strand. Bennebroek zelf is heerlijk rustig en groen en daarom valt het goed in de smaak bij gezinnen met jongere kinderen. In de buurt zijn veel speelplekken voor de kinderen te vinden en verschillende sportverenigingen om bijvoorbeeld te tennissen of hockeyen. Ondanks de zuidelijke ligging kun je gemakkelijk met de auto naar Haarlem (15 min.) of naar Schiphol (20 min.).

Bezienswaardigheden
Hervormde Kerk Bennebroek
Landgoed de Hartekamp
Voormalig station Vogelenzang-Bennebroek (1842)
Kloostertuin
Bennebroekse Bos
Linnaeushof

In de omgeving van Fusion restaurant Zen

De faciliteiten van Fusion restaurant Zen

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: