Restaurant de Sniep, Zoetermeer,

Restaurant de Sniep
Restaurant de Sniep
Restaurant de Sniep
Restaurant de Sniep

Restaurant en Hotel de Sniep in Zoetermeer is een ideale locatie voor verjaardagen, bedrijfslunches, presentaties, borrels, grote diners en privéfeesten. De Sniep heeft verschillende zalen die u kunt huren voor een feest, receptie of private dining. Voor groepen hebben wij verschillende keuzemenu’s beschikbaar

De Sniep houdt rekening met uw voedselallergie of intolerantie. De gerechten die met zorg in De Sniep worden bereidt bevatten ook allergenen. Graag maken wij u attent op deze allergenen en willen u nader informeren in welke gerechten deze zich bevinden. De Sniep heeft een speciale allergenen menukaart waarop u precies kan zien wat er in onze gerechten zit. Op deze wijze kunt u gerechten kiezen die bij u passen of in overleg met de bediening en keuken kan er gekeken worden of een gerecht speciaal voor u kan worden aangepast.

Omgeving

Zoetermeer is een gemeente en stad in de provincie Zuid-Holland in Nederland.Zoetermeer is een groene gemeente en ligt midden in het Groene Hart. Hierdoor is Zoetermeer omringd door prachtige polderlandschappen en aan de oostzijde het Rottegebied. Door het relatief hoge percentage eengezinswoningen is er veel privégroen en daarnaast zijn de woonwijken ruim van opzet, met veel ruimte voor openbaar groen. In elke wijk zijn één of meer wijkparken te vinden. Tot slot zijn er de grote stadsparken, met veel natuur, sport- en recreatievoorzieningen.

Behalve rijks- en gemeentelijke monumenten heeft Zoetermeer ook veel cultuurhistorisch waardevolle panden en objecten, die niet beschermd zijn. Zij zijn echter wel belangrijk voor het historische beeld van een straat of een gebied. Deze panden en objecten worden beeldbepalend genoemd. Het beschermde stadsgezicht Voorweg telt er vele van, zoals woonhuizen, boerderijen, schuren, bruggen en zelfs wassteigers.

Bezienswaardigheden
Stadsmuseum Zoetermeer
De Oude Kerk Zoetermeer
De korenmolen De Hoop
De Den Haag-Tempel, niet te bezichtigen
Watertoren "De Tien Gemeenten"
Nelson Mandelabrug (Zoetermeer)
Balijbrug

In de omgeving van Restaurant de Sniep

De faciliteiten van Restaurant de Sniep

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: