't Pannekoekhuis Ugchelen, Ugchelen ,

t Pannekoekhuis Ugchelen
t Pannekoekhuis Ugchelen
t Pannekoekhuis Ugchelen
t Pannekoekhuis Ugchelen

Ons sfeervolle restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving midden op de Veluwe waar diverse wandel- en fietsroutes mogelijk zijn.

Onze menukaart is zeer uitgebreid met een keuze uit meer dan 180 verschillende pannenkoeken. Wilt u een eenvoudige pannenkoek of misschien een geflambeerde pannenkoek? Bij ons is alles mogelijk, want door de vele verschillende soorten is er keuze voor iedereen, zoet, hartig of zelfs vegetarisch. Voor onze kleine gasten zijn er kinderpannenkoeken en speciale kinderarrangementen voor bijvoorbeeld een kinderverjaardagen. We hebben een speelruimte met diverse speeltoestellen, dus de kinderen zullen zich niet vervelen! Voor degene die hun pannenkoek liever thuis opeet, hebben wij meeneempannenkoeken met gratis stroop en suiker in speciale meeneemwarmhoudverpakking.

't Pannekoekhuis Ugchelen is landelijk erkend. Tevens een oplaadplek voor uw elektrische fiets.

Omgeving

Ugchelen is een dorp en ligt aan de zuidwestkant tegen Apeldoorn aan. Midden door het dorp loopt de Ugchelseweg waar je verschillende winkels kunt vinden. Ugchelen heeft veel beken en sprengen, deze zijn belangrijk voor de beheersing van overvloedig grondwater. In het verleden speelden de beken en sprengen een belangrijke rol in de papierindustrie en voor de vele wasserijen in Apeldoorn. Onlangs zijn een aantal sprengen en beken weer in ere hersteld en hier omheen is een mooie wandelroute Rondje Ugchelen uitgezet.

Het IVN Apeldoorn heeft vaniot Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel in Ugchelen een aantal mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, deze routes kun je ook volgen als je geen gast van het hotel bent, tevens kun je bij het hotel een (elektrische) fiets huren.

Tevens grenst het prachteige wandelgebied Het Leesten aan ugchelen, een wandelgebied met een aantal uitgezette wandelingen, een groot hondenlosloopgebied en een kiosk voor koffie of lunch.

In de omgeving van 't Pannekoekhuis Ugchelen

De faciliteiten van 't Pannekoekhuis Ugchelen

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: