Vakantiehuizen aan het water, AKKRUM,

Vakantiehuizen aan het water
Vakantiehuizen aan het water
Vakantiehuizen aan het water

Wilt u een huisje huren Friesland aan het water? Zoek niet verder! Tusken de Marren begeeft zich letterlijk tussen de Friese meren. Het vakantiepark heeft zes verschillende villa's en chalets die u kunt boeken vanaf 4 tot 6 personen. Iedere accommodatie ligt aan het water en is voorzien van een privé aanlegsteiger voor een sloep of zeilboot. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een eventuele tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan. Alle huisjes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten zoals een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek, badkamer, flat screen tv, gratis wifi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Eventueel zijn er uitbreidingsmogelijkheden (afhankelijk van welke vakantiewoning u boekt) voor een sauna, separaat toilet of veranda. Kortom: huisje huren Friesland aan het water is van alle gemakken voorzien! Ziet u uzelf al de Friese wateren verkennen, varend naar dichtbij liggende dorpen en steden? Ga dan snel uw vakantiewoning Friesland aan het water huren.

Omgeving

Akkrum is een dorp in de gemeente Heerenveen, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten noordwesten van het dorp Heerenveen, direct naast het dorp Nes, waardoor er ook gesproken wordt van het tweelingdorp; Akkrum-Nes.

Naast de faciliteiten van recreatiepark Tusken de Marren biedt de omgeving ook verschillende mogelijkheden tot uitstapjes en bezienswaardigheden. Friesland biedt voor iedereen wat wils. Van winkelen tot museum, van wandel- of vaartochten tot het bezoeken van een dierenpark of doolhof. Het plaatsje Akkrum, waarin Tusken de Marren zich bevindt, heeft voor de omvang van het dorp een buitengewoon interessant winkelbestand in zowel food als non-food.

 

In de omgeving van Vakantiehuizen aan het water

De faciliteiten van Vakantiehuizen aan het water

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: