Appartement Binnen aan de Singel , Deventer,

Appartement Binnen aan de Singel
Appartement Binnen aan de Singel
Appartement Binnen aan de Singel
Appartement Binnen aan de Singel

Binnen aan de Singel ligt in het centrum van Deventer bij het Vogeleiland en het centraal station. Het Appartement is gelegen aan de Singel, de Studio aan de Binnensingel. Beide bieden het comfort van eigen voorzieningen en de privacy van een eigen plek. De accommodaties zijn volledig ingericht om ook langere tijd comfortabel te kunnen verblijven.

Omgeving

Binnen aan de Singel is de ideale uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden van Hanzestad Deventer.  Zo bent u te voet al in enkele minuten op de Brink, een van de mooiste pleinen van Nederland. Van daaruit bent zo aan de oever van de IJssel of in het middeleeuwse Bergkwartier. De leukste winkelstad van Nederland kent tal van kleinschalige winkeltjes, galeries, terrasjes en restaurants in historische straatjes, zoals de bekende Walstraat.Het Centraal Station ligt op slechts tweehonderd meter afstand van de Singel / Binnensingel, tevens het startpunt van diverse fietsroutes in de IJsselvallei of het bosrijke Diepenveen. Dagelijkse boodschappen doet u lopend. Een Ekoplaza en een biologische slager zijn om de hoek, andere speciaal-zaken en supermarkten bevinden zich tevens op loopafstand.

Het Rijsterborgherpark aan de Singel, ook wel het 'Vogeleiland' genoemd, biedt zowel natuur als cultuur. Dit ruim opgezette park heeft een kleine kinderboerderij en een theepaviljoen, met zonnige zondagmiddagconcerten. Deventer Op Stelten, Poëziefestival het Tuinfeest, de Deventer Boekenmarkt en het Dickensfestijn zijn jaarlijkse hoogtepunten.

 

In de omgeving van Appartement Binnen aan de Singel

De faciliteiten van Appartement Binnen aan de Singel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: