Appartementen De Helling 44, Heeg,

Appartementen De Helling 44
Appartementen De Helling 44
Appartementen De Helling 44
Appartementen De Helling 44

Luxe appartementen direct aan het water gelegen, alle met balkon en van alle gemakken voorzien, compleet uitgeruste keuken met vaatwasser en wasmachine, koffie en thee faciliteiten, boxspring, ligbad, aparte douche, kabel tv, airconditioning. Op 300 meter van het centrum van Heeg. Deze accommodatie biedt toegang tot een balkon.

Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een oven. De accommodatie heeft ook een badkamer met een bad.

Omgeving

Heeg is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten zuidwesten van Sneek en IJlst, ten westen van Hommerts, ten noordwesten van Woudsend en ten oosten van Gaastmeer en Oudega. De dorpskern ligt aan de noordwestelijke oever van het Heegermeer en de noordkant van het Johan Frisokanaal. Een deel van Heeg is een beschermd dorpsgezicht, een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Friesland. Verder zijn er in het dorp een aantal rijksmonumenten. In het centrum van het dorp bevinden zich enkele 18e-eeuwse gebouwen.

Heeg is een bekend watersportcentrum met enkele zeilscholen, jachthavens en scheepswerven. Mede door de watersport heeft Heeg een uitgaansleven en heeft de middenstand een behoorlijk niveau voor een dorp van deze grootte. Van mei t/m september is Heeg met een fiets- en voetveer met Balk verbonden.

Op 300 meter van het centrum van Heeg, mogelijkheid om een sloep of zeilboot te huren in de nabije omgeving. Sneek ligt op 10 km en Leeuwarden op 39 km van het appartement. Mogelijkheid om een sloep of zeilboot te huren in de nabije omgeving.

In de omgeving van Appartementen De Helling 44

De faciliteiten van Appartementen De Helling 44

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: