Appartement de Bosschuur, Zeewolde,

Appartement de Bosschuur
Appartement de Bosschuur
Appartement de Bosschuur
Appartement de Bosschuur

De Bosschuur biedt accommodatie met een terras in Zeewolde. Gasten kunnen genieten van gratis WiFi. Het appartement heeft 1 slaapkamer, een flatscreen-tv met kabelzenders en een volledig uitgeruste keuken met een oven en een magnetron. Gasten van deze accommodatie kunnen in de buurt vissen en wandelen, of genieten van de tuin.

Omgeving

Zeewolde is een van de zes gemeenten van de Nederlandse provincie Flevoland, die drooggelegd is in de jaren 60 van de 20e eeuw. De gemeente Zeewolde bevindt zich in het zuidelijke gedeelte van de provincie Flevoland. Het dorp Zeewolde ligt aan het Wolderwijd, tegenover Harderwijk.

Het ‘Nieuwe Land’ heeft op het gebied van natuur, toeristische attracties en cultuur meer te bieden dan men denkt. Het Horsterwold en de Oostvaardersplassen zijn unieke natuurgebieden. En dan is er natuurlijk ook de Veluwe aan de overkant van het meer, vlot bereikbaar via Harderwijk of met het fietsveer van Zeewolde naar Strand Horst. Van attractieparken tot musea, in Flevoland valt zo veel te beleven dat je je geen moment hoeft te vervelen. Laat je inspireren en ontdek de leukste uitstapjes in de omgeving. Utrecht ligt op 48 km van het appartement. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 66 km van De Bosschuur.

In de omgeving van Appartement de Bosschuur

De faciliteiten van Appartement de Bosschuur

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: