Appartementen Rijnhoeve, Koudekerk aan den Rijn,

Appartementen Rijnhoeve
Appartementen Rijnhoeve
Appartementen Rijnhoeve
Appartementen Rijnhoeve

Appartementen Rijnhoeve is gevestigd in een gerenoveerde boerderij. Het complex biedt appartementen met gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Ze hebben een ruim uitzicht op de omliggende velden van het Groene Hart.

De lichte appartementen van Rijnhoeve hebben een zithoek met tv, moderne meubels en grote ramen. De aparte slaapkamers zijn voorzien van luxueuze bedden, sommige hebben ook een stapelbed.

Gasten kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke barbecuefaciliteiten in de tuin. Sommige appartementen zijn voorzien van een volledige keuken en anderen hebben een kitchenette.

Vanaf het zonneterras kunt u genieten van het uitzicht op de groene omgeving en de rivier. Voor het vermaak van de jongere gasten is er ook een grote trampoline.

Omgeving

Koudekerk aan den Rijn is een dorpskern van de gemeente Alphen aan den Rijn, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.De monumentale gotische dorpskerk is een van de oudste bouwwerken in Koudekerk aan den Rijn. Nabij de Oude Rijn bevindt zich als enige overblijfsel van het vroegere poortgebouw van het voormalige kasteel Groot Poelgeest een achthoekige torentje. Het voormalig kasteel is ook als Huis te Horn bekend. Rond Koudekerk aan den Rijn bevinden zich ook diverse poldermolens, waaronder de Hondsdijkse Molen en de Lagenwaardse Molen. Laatstgenoemde molen moest door de aanleg van de HSL van zijn oorspronkelijke plaats in Leiderdorp verplaatst worden. Bij grote wateroverlast kunnen de molens als reservegemaal worden ingezet.

Koudekerk a/d Rijn ligt in het "Groenehart" omringd door Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam en Utrecht. Het is een bijzonder gebied, rijk aan natuur, water, oer-Hollandse weidelandschappen en cultuurhistorie. Land van Wijk en Wouden.

Het "Groene Hart" is ook uitstekend geschikt voor Wandel-, Fiets en Skeelerroutes. Fietsverhuur op 800 m.De grote Hollandse Plassen als het Braassemermeer, de kagerplassen, Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen laten het hart van bezitters van pleziervaartuigen sneller kloppen. Boten zijn nagenoeg in alle soorten en maten op de verschillende plassen te huur. Om van nog meer water te kunnen genieten, de Noordzee badplaatsen Katwijk, Noordwijk en Scheveningen zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Voor de bloemenliefhebbers is een uitstapje naar het keukenhof in Lisse een echte aanrader.

Het "Groene Hart " herbergt een schat aan leuke restaurants, vaak niet groot maar knus, met een keur aan lekkernijen waarbij de specifieke streekproducten niet vergeten worden. Restaurants, bars en cafês waar u nog echt te gast bent en waar gezelligheid de boventoon voert. Er wordt een goede kwaliteit geboden tegen een scherpe prijs.

In de omgeving van Appartementen Rijnhoeve

De faciliteiten van Appartementen Rijnhoeve

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: