B&B De Zolder, Meterik,

B&B De Zolder
B&B De Zolder
B&B De Zolder
B&B De Zolder

De Zolder beschikt over accommodatie in Horst. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. Koffie en thee worden gratis verstrekt.

De accommodaties hebben een flatscreen-tv. Een aantal kamers heeft een zithoek voor extra comfort. U vindt er een koffiezetapparaat, een koelkastje en broekenpers. De kamers zijn uitgerust met elektrisch verstelbare bedden en bieden toegang tot een gedeelde badkamer. Voor uw gemak zijn er badjassen en slippers beschikbaar. De Zolder biedt gratis WiFi in alle ruimtes. Verder vindt u er ook een televisie.

U kunt zelf maaltijden bereiden in een gedeelde keuken.

Omgeving

Meterik is een kerkdorp in de gemeente Horst aan de Maas in de Nederlandse provincie Limburg.Meterik wordt omgeven door landbouwgebied met vaak grootschalige bedrijven (champignonteelt, glastuinbouw). De hoogte bedraagt ongeveer 25 meter. In het noordwesten vindt men de Schadijkse bossen en in het voormalige heideland, ten zuidoosten van de kern, ligt het Rotven, tegenwoordig een bosgebiedje. Langs Meterik loopt de Kabroeksebeek.

Bent u liefhebber van wandelen? Het wandelroutenetwerk in Horst aan de Maas bestaat uit ruim 450 kilometer tweezijdig bewegwijzerde wandelpaden.

Houd je van golf? Dan is er een 9- en 18-holes golfbaan op zo'n vijf kilometer hier vandaan (Golfhorst America).

Eindhoven ligt op 38 km van De Zolder en Nijmegen bevindt zich op 45 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 44 km afstand. De A73 ligt op 5 minuten rijden en de A67 op 15 minuten.

In de omgeving van B&B De Zolder

De faciliteiten van B&B De Zolder

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: