B&B Natuurlijk Genieten, Bemmel,

B&B Natuurlijk Genieten
B&B Natuurlijk Genieten
B&B Natuurlijk Genieten
B&B Natuurlijk Genieten

Bed and breakfast ‘’natuurlijk ‘’ genieten , ligt gelegen op een bijzondere mooie locatie in een prachtig natuurgebied tussen Lent en Bemmel . De B&B grenst aan Park Lingezegen, dit is een wandel & fiets route door de Betuwe. Vanuit uw eigen terras kijkt u heerlijk weg over de aangelegde wijngaard en de Kolk van Elferen. Hier komt u heerlijk tot rust

De b&b is in de style van een oude t-boerderij gebouwd, het moderne van nu en de oude details van vroeger gaan hand in hand. De 2 gastenverblijven zijn van alle gemakken voorzien.

Wilt u s ’avonds heerlijk een hapje buiten de deur eten, dan is de binnenstad van Nijmegen op nog geen 15 minuten fietsen van u vandaan. Wilt u dichter bij de deur eten, dan is dit geen probleem , 50 meter van u vandaan zit restaurant Zijdewinde dit hoort bij de B&B . Hier kunt u heerlijk genieten van een A la carte gerecht of eventueel een lekkere pannenkoek.

Omgeving

Bemmel is een plaats en voormalige gemeente in Gelderland.De plaats ligt in het stroomgebied van Waal, Nederrijn en Linge, in het gebied tussen Arnhem en Nijmegen. Bemmel is in de periode 1990-2006 flink uitgebreid met een drietal nieuwe wijken: Klein Rome, Klaverkamp en Essenpas. Bemmel geniet internationale bekendheid door de jaarlijkse dweildag, waarop dweilorkesten vanuit verschillende landen naar Bemmel komen. Ook de jaarlijkse ponymarkt, kortebaandraverij, en Stoeterij Buitenzorg zijn bekend. Het zuidelijke deel van Bemmel bestaat uit uiterwaarden, die tot het natuurgebied de Gelderse Poort behoren. Op de dijk aan de Waal staat een gerestaureerd dijkmagazijn, dat sinds 2001 is ingericht als natuureducatie- en bezoekerscentrum. Net achter de dijk staat de Veldschuur. Deze is door de Stichting Lingewaard Natuurlijk ingericht als centrum voor natuureducatie en duurzaamheidsbeleving. Rondom bevinden zich schooltuinen.

Arnhem ligt op 17 km van B&B Natuurlijk Genieten. De luchthaven van Eindhoven ligt op 81 km van de accommodatie.

 

In de omgeving van B&B Natuurlijk Genieten

De faciliteiten van B&B Natuurlijk Genieten

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: