B&B Morgenster , Urk,

 B&B Morgenster
 B&B Morgenster
 B&B Morgenster
 B&B Morgenster

Aan de rand van het IJsselmeer ligt Urk, een prachtig dorp met veel te bieden. Ondanks dat het nu geen eiland meer is, leeft het eilandgevoel er nog net zo sterk als vroeger. Daarom bent u niet in Urk, maar op Urk. Kom ook kijken in het eeuwenoude dorp met zijn eigen cultuur en traditie; loop een rondje over de haven, doe een ‘ginkiestocht’, eet een lekker visje... Maar vooral: overnacht in Bed & Breakfast Morgenster!

Verblijf in onze Bed & Breakfast en u kunt volop genieten van het oogverblindende uitzicht over het IJsselmeer. Stap de deur uit en u staat naast de vuurtoren, het hoogtepunt van Urk! Ga ‘s avonds gezellig in onze gemeenschappelijke woonkamer zitten en relax terwijl de zon onder gaat over het water. Als u op Urk wilt slapen, is dit dé plek. Nergens anders in de omgeving zult u een overnachtingsgelegenheid vinden met een mooiere locatie.

Omgeving

Urk is qua oppervlakte de kleinste gemeente van de Nederlandse provincie Flevoland. Urk kan worden omschreven als de meest kerkelijke gemeente van Nederland. Het is een zeer hechte gemeenschap.

De gemeente Urk telt vier winkelcentra:

Oud Urk (voorheen genaamd: Wijk 2)
Urkerhard
De Hofstee
Pyramideweg

Bij winkelcentrum Urkerhard is op zaterdagmorgen een warenmarkt.Op de zaterdag voor Pinksteren (Urkerdag) en op Koningsdag wordt er markt gehouden op het haventerrein.

De Bed & Breakfast ligt naast de vuurtoren, in het oude dorpscentrum van Urk en is daardoor als uitvalsbasis voor verschillende activiteiten op Urk. U doet natuurlijk een rondje over de haven en blijft even stilstaan bij de mysterieuze 'Ommelebommelstien'. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer leuke dingen te zien en te doen op Urk. U hoeft zich geen moment te vervelen!

 

In de omgeving van B&B Morgenster

De faciliteiten van B&B Morgenster

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: