B&B Louisehoeve , Linschoten,

B&B Louisehoeve
B&B Louisehoeve
B&B Louisehoeve
B&B Louisehoeve

B&B Louisehoeve bevindt zich op 19 km van de Domtoren in Utrecht, op 22 km van de kaasstad Gouda en op 29 km van de luchthaven Schiphol.De eetkamer met  De kamers bieden uitzicht op de tuin en hebben een minibar, een zithoek en een terras. Uw eigen badkamer is voorzien van een douche en/of bad en een haardroger. keuken is uitgerust met een magnetron, een oven en een koelkast.Extra's zijn een bank, een zithoek buiten en een kluisje.

U kunt bij B&B Louise een tuin, barbecuefaciliteiten en een terras vinden. Tevens biedt het pand bagageopslag en gratis parkeergelegenheid.

Omgeving

Linschoten is een dorp dat onderdeel is van de gemeente Montfoort in de Nederlandse provincie Utrecht. Linschoten is gelegen aan de N204 tussen Woerden en Montfoort. In het dorp gaat het riviertje de Lange Linschoten over in de Korte Linschoten.

Bezienswaardigheden
Nieuwe Zandweg 21, een begraafplaats uit 1873.
Huis te Linschoten;
Het Linschoterbos;
St. Janskerk, waarvan de toren scheef staat door verzakkingen;
Theater De Wildeman.

Het landleven is zo wonderlijk. En dat komt vooral door de eenvoud van de kalme omgeving, het groene bos, de smalle paden en de kippen die nieuwsgierig over het erf dartelen. Dat landleven willen we u laten ervaren. Voor een weekend, een midweek, of zelfs wat langer. Hier, op de Hofstede Louisehoeve in Linschoten die dateert uit 1602, bent u van harte welkom. Midden in het Groene Hart van ons eigen land hoeft u alleen maar te genieten van elkaar én de rust. Wilt u op pad? Het centrum van Utrecht en Gouda zijn amper een kwartiertje rijden.

 

 

In de omgeving van B&B Louisehoeve

De faciliteiten van B&B Louisehoeve