B&B Oostrik, Leende,

B&B Oostrik
B&B Oostrik
B&B Oostrik
B&B Oostrik

Bed & Breakfast Oostrik ligt aan de rand van Leende op 40 meter afstand van de weg naar Sterksel. U ervaart bij ons op het erf direct de rust en de ruimte die onze tuin en de natuur om ons heen bieden. Er zijn weinig plekken in Nederland waar de sterrenhemel bij heldere nacht zo mooi is. In ons ‘Franse’ tuinpaviljoen met open haard brengen we menig Bourgondisch uurtje door. En op lome zomerdagen vermaken de kinderen van onze bezoekers zich heerlijk in de tuin, terwijl wij volwassenen genieten van een borrel.

Onze parttime B&B Oostrik is geschikt voor rustige mensen die gesteld zijn op stilte, hun privacy en graag op zichzelf ontbijten. Honden zijn welkom en vanwege onze katten graag altijd aangelijnd.

Omgeving

De gemeente Leende heeft een dorps karakter en bestaat uit 4 kernen met elk hun eigen karakter en geschiedenis, die tot ver in de tijd teruggaat. Elke kern heeft zijn eigen bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Heeze, de kerk van Leende, en de langgevelboerderijen van Leenderstrijp.

De moderne Design stad Eindhoven is dichtbij. Een heerlijke stad om te winkelen, uit te gaan en allerlei architectonische curiositeiten te verkennen. In de regio Eindhoven kun je vele uitstapjes met en zonder de kinderen maken.

En als u nóg iets anders wilt doen, Rofra in Valkenswaard biedt de mogelijkheid om:

Een kanotocht over de rivier De Dommel te maken, die aan de Malpie grenst. Een solex te huren voor een solex tocht: alleen of met vrienden, familie of bekenden door de omgeving, met een solex

In de omgeving van B&B Oostrik

De faciliteiten van B&B Oostrik