B&B Sere , Noordwelle,

B&B Sere
B&B Sere
B&B Sere
B&B Sere

B&B Sere ligt op een privélandgoed van 25000 m2 met een buitenzwembad, een sauna en een hot tub. Het biedt een verscheidenheid aan kamers met een terras en gratis WiFi. Elke kamer heeft een flatscreen-tv met kabelzenders, een waterkoker en een koffiezetapparaat. De badkamer is uitgerust met een douche, gratis toiletartikelen, badjassen en slippers. Alle kamers bieden uitzicht op de tuin. U vindt er ook een gratis minibar en thee- en koffiefaciliteiten. U kunt gratis on-demandfilms kijken in de kamer.

Bij B&B Sere vindt u faciliteiten zoals een gemeenschappelijke lounge, een bagageopslag en een kinderspeelplaats. Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals fietsen en vissen. De accommodatie biedt gratis leenfietsen.

Omgeving

Noordwelle is een dorp in de gemeente Schouwen-Duiveland, in de Nederlandse provincie Zeeland. Op de Ring rondom de kerk staan een aantal monumentale huizen uit de 18e - 19e eeuw. Herenhuis/boerderij Zeelandia en Hoeve Landzicht liggen aan de rand van het dorp. Beide zijn Rijksmonumenten.

Op de Ring staat een travalje, ook wel een hoefstal genoemd. Deze werd door de hoefsmid gebruikt om het paard in vast te zetten zodat hij de hoeven kon beslaan. Noordwelle heeft nog steeds een jaarlijks ritueel met paarden. De zogenoemde Straô. Het is een gebruik dat nog op een paar Schouwse dorpen wordt uitgevoerd. Elk jaar voorjaar gaat een bonte stoet van versierde paarden met hun ruiters naar het strand om daar de voeten van de paarden te wassen. Het is een oud gebruik dat vroeger door de boeren werd gedaan nadat de paarden de hele winter op stal hadden gestaan. Kleine wondjes en vuil werden gespoeld door het zoute zeewater en als bijgeloof had men dat het kwade geesten verjaagde. Noordwelle heeft behalve de Straô nog meer evenementen.

In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan Renesse (3,2 km) of Burgh-Haamstede (6,1 km). Het strand ligt op 5 km afstand.

Foto´s van B&B Sere

In de omgeving van B&B Sere

De faciliteiten van B&B Sere

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: